Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Билдинг Реновейшън Груп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200858047
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 23, 2009 10:46
Наименование
Билдинг Реновейшън Груп
Транслитерация
Building renovation group
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. „Баба Илийца”, 42, вх. Д, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строително - ремонтни и строително - монтажни работи, изграждане и монтаж на ВиК, ОВК, електро и други инсталации, преносни и разпределителни мрежи; покупки на стоки или други вещи с цел прода... Строително - ремонтни и строително - монтажни работи, изграждане и монтаж на ВиК, ОВК, електро и други инсталации, преносни и разпределителни мрежи; покупки на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон и при спазване на съответните разрешителни режими прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ СИМЕОНОВ БОЖКОВ (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГЕОРГИ СИМЕОНОВ БОЖКОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Габриела Стоянова Рангелова - Божкова 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ СИМЕОНОВ БОЖКОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Билдинг Реновейшън Груп ЕООД на латиница "Building renovation group" с ЕИК/ПИК 200858047 е основана на 23 Септември 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "“ГОТИКС ТРЕЙД”", но на 13 Април 2023 година то бива сменено на сегашното "Билдинг Реновейшън Груп". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-09-23
Регистрация на фирмата

2014-06-13
Промяна съдружници
- ГЕОРГИ СИМЕОНОВ БОЖКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
- ТИХОМИР ИВАНОВ ПЕТРОВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ ГЕОРГИ СИМЕОНОВ БОЖКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ ГАБРИЕЛА СТОЯНОВА РАНГЕЛОВА - 2500 лв - 50.00% дял

2019-10-07
Промяна наименование
Името се сменя от “ГОТИКС ТРЕЙД” на Към Хоум
Промяна съдружници
- ГЕОРГИ СИМЕОНОВ БОЖКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
- ГАБРИЕЛА СТОЯНОВА РАНГЕЛОВА - 2500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем; производство и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, хранителни и селскостопански стоки; транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина; лизинг; складови сделки; представителство (без процесуално), посредничество, комисионерство и агентство на местни и чужди физически и юридически лица; хотелиерство, ресторантьорство; рекламни и информационни услуги; както и всички други търговски сделки, незабранени със закон.
+ Управление на интернет сайтове и посредничество при подбор и предлагане на детегледачки и изпълнители на социални и други услуги за дома и офиса; организаторска и посредническа дейност и услуги; създаване, поддържане и управление на интернет страници; обучения и практически занимания; реклама; извършване на всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/ незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон.

2022-10-26
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- ГЕОРГИ СИМЕОНОВ БОЖКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
- ГАБРИЕЛА СТОЯНОВА РАНГЕЛОВА - 2500 лв - 50.00% дял

2023-04-13
Промяна наименование
Името се сменя от Към Хоум на Билдинг Реновейшън Груп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. „Баба Илийца”, 42, вх. Д, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. „Баба Илийца”, 42, вх. Д, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Управление на интернет сайтове и посредничество при подбор и предлагане на детегледачки и изпълнители на социални и други услуги за дома и офиса; организаторска и посредническа дейност и услуги; създаване, поддържане и управление на интернет страници; обучения и практически занимания; реклама; извършване на всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/ незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон.
+ Строително - ремонтни и строително - монтажни работи, изграждане и монтаж на ВиК, ОВК, електро и други инсталации, преносни и разпределителни мрежи; покупки на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон и при спазване на съответните разрешителни режими

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма