Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТОК ТРЕЙДИНГ-С ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200879387
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200879387 от 2010-06-14 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 13, 2009 10:31
Наименование
СТОК ТРЕЙДИНГ-С
Транслитерация
STOCK TRADING - S
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Ген. Скобелев, 19, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; складови сделки; рекламна дейност, връ... Търговия, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; складови сделки; рекламна дейност, връзки с обществеността, провеждане на маркетингови проучвания, извършване на проучвания и анализи, представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, както и всички други дейности, незабранени от българския закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛУКАШ ВРАБЕЦ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛУКАШ ВРАБЕЦ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТОК ТРЕЙДИНГ-С ЕООД на латиница "STOCK TRADING - S" с ЕИК/ПИК 200879387 е основана на 13 Октомври 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИВЕТ ДЖУЛЪРИ", но на 23 Юни 2014 година то бива сменено на сегашното "СТОК ТРЕЙДИНГ-С". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-10-13
Регистрация на фирмата

2010-06-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200879387 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-06-23
Промяна наименование
Името се сменя от ИВЕТ ДЖУЛЪРИ на СТОК ТРЕЙДИНГ-С
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пещера, ТРЕТИ МАРТ, 11, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, ул. Иван Гарванов, 54
Промяна предмет на дейност
- ИЗРАБОТКА,ПРЕРАБОТКА,ТЪРГОВИЯ И РЕМОНТ НА ИЗДЕЛИЯ ОТ БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ;ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН,ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД;ОЦЕНИТЕЛНИ И ДРУГИ УСЛУГИ;КОНСУЛТАЦИИ;ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ;ОБМЕННИ БЮРА;ПРОЕКТИРАНЕ,СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА;ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ;ДИСТРИБУЦИЯ,ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ,ХОТЕЛИЕРСТВО,ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ;ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКОТО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО;ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ;КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ,СКЛЮЧВАНЕТО НА КОИТО НЕ Е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА.
+ Изработка, преработка, търговия и ремонт на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, търговия със стоки и други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, куриерски, оценителни и други услуги и консултации, лизингова дейност, проектиране, строителство, обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба, транспортни услуги, вътрешен и международен автомобилен транспорт, автомивки, маркетинг, дистрибуция, туристическа дейност, хотилиерство, посредническа дейност, дейност на търговско представителство, външнотърговска дейност, добив, преработка, внос и износ на дървен материал, както и всякакви други търговски сделки, сключването на които не е забранено от закона.

2018-06-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, ул. Иван Гарванов, 54
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Ген. Скобелев, 19, ет. 2
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Изработка, преработка, търговия и ремонт на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, търговия със стоки и други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, куриерски, оценителни и други услуги и консултации, лизингова дейност, проектиране, строителство, обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба, транспортни услуги, вътрешен и международен автомобилен транспорт, автомивки, маркетинг, дистрибуция, туристическа дейност, хотилиерство, посредническа дейност, дейност на търговско представителство, външнотърговска дейност, добив, преработка, внос и износ на дървен материал, както и всякакви други търговски сделки, сключването на които не е забранено от закона.
+ Търговия, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; складови сделки; рекламна дейност, връзки с обществеността, провеждане на маркетингови проучвания, извършване на проучвания и анализи, представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, както и всички други дейности, незабранени от българския закон.

2019-10-17
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма