Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Агро Еко Енерджи 2000 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200904402
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 2, 2009 11:38
Наименование
Агро Еко Енерджи 2000
Транслитерация
Agro Eco Energy 2000
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Дюлево, "Дойчо Бончев" Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Проучване, проектиране, изграждане, експлоатация, покупка и наемане на фотоволтаични и вятърни енергийни проекти и други съоръжения за производство на електрическа енергия /слънчева, вятърна... Проучване, проектиране, изграждане, експлоатация, покупка и наемане на фотоволтаични и вятърни енергийни проекти и други съоръжения за производство на електрическа енергия /слънчева, вятърна, водна и термална енергия/ от възобновяеми енергийни източници; строителство на соларни паркове и изграждане на вятърни генератори, производство, търговия и продажба на електроенергия от възобновяеми енергийни източници /ВЕИ/; инженерингова дейност; лизинг, сделки с интелектуална собственост, финансови сделки и услуги, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна и превозна дейност, покупка или строеж на недвижими имоти с цел продажба, рекламна, информационна и друга дейност и услуги, участие в приватизационни сделки за закупуване на държавни дялове в български търговски дружества, обявени за приватизация, вътрешна и външна търговия, извършване на предприемаческа и строителна дейност в чужбина и страната, сделки с валута в налични разплащателни средства и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛА ИВАНОВ ЧАЛЪКОВ (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АННА ГЕОРГИЕВА ЧАЛЪКОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Агро Еко Енерджи 2000 ЕООД на латиница "Agro Eco Energy 2000" с ЕИК/ПИК 200904402 е основана на 2 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Дюлево, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2009-11-02
Регистрация на фирмата

2012-03-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, УЛ.ТОДОР КАБЛЕШКОВ, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, пл. АЛЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, 1, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОУЧВАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ,СЕРВИЗ, ПОКУПКА И НАЕМАНЕ НА ФОТОВОЛТАИЧНИ И ВЯТЪРНИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ И ДРУГИ СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ /СЛЪНЧЕВА, ВЯТЪРНА, ВОДНА И ТЕРМАЛНА ЕНЕРГИЯ/ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ; СТРОИТЕЛСТВО НА СОЛАРНИ ПАРКОВЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ВЯТЪРНИ ГЕНЕРАТОРИ, ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ И ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ ВАЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ /ВЕИ/; ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ; ЛИЗИНГ, СДЕЛКИ СИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ФИНАНСОВИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА И ПРЕВОЗНА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА ИЛИ СТРОЕЖ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА И ДРУГА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, УЧАСТИЕ В ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ ДЯЛОВЕ В БЪЛГАРСКИ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, ОБЯВЕНИ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА И СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ В ЧУЖБИНА И СТРАНАТА, СДЕЛКИ С ВАЛУТА В НАЛИЧНИ РАЗПЛАЩАТЕЛНИ СРЕДСТВА И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ЕНЕРГИЙНИТЕ РЕСУРСИ И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ПОДГОТОВКА И РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ПРОЕКТИ, ОТНАСЯЩИ СЕ ДО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ПРОИЗВОДСТВО НА ТОПЛИННА И ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

2012-04-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, пл. АЛЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, 1, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, "Тодор Каблешков", 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ЕНЕРГИЙНИТЕ РЕСУРСИ И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ПОДГОТОВКА И РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ПРОЕКТИ, ОТНАСЯЩИ СЕ ДО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ПРОИЗВОДСТВО НА ТОПЛИННА И ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Проучване, проектиране, изграждане, експлоатация, покупка и наемане на фотоволтаични и вятърни енергийни проекти и други съоръжения за производство на електрическа енергия /слънчева, вятърна, водна и термална енергия/ от възобновяеми енергийни източници; строителство на соларни паркове и изграждане на вятърни генератори, производство, търговия и продажба на електроенергия от възобновяеми енергийни източници /ВЕИ/; инженерингова дейност; лизинг, сделки с интелектуална собственост, финансови сделки и услуги, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна и превозна дейност, покупка или строеж на недвижими имоти с цел продажба, рекламна, информационна и друга дейност и услуги, участие в приватизационни сделки за закупуване на държавни дялове в български търговски дружества, обявени за приватизация, вътрешна и външна търговия, извършване на предприемаческа и строителна дейност в чужбина и страната, сделки с валута в налични разплащателни средства и всички други дейности, незабранени от закона.

2021-12-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, "Тодор Каблешков", 6
+ БЪЛГАРИЯ, с. Дюлево, "Дойчо Бончев"
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма