Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛФА СОЛАРИС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200942043
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 27, 2009 09:05
Наименование
АЛФА СОЛАРИС
Транслитерация
ALFA SOLARYS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, пл. Александър Стамболийски, 1, ет. 4 Виж на картата
Има 15 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Проучване, проектиране, изграждане, експлоатация, покупка и наемане на фотоволтаични и вятърни енергийни проекти и други съоръжения за производство на електрическа енергия /слънчева, вятърна... Проучване, проектиране, изграждане, експлоатация, покупка и наемане на фотоволтаични и вятърни енергийни проекти и други съоръжения за производство на електрическа енергия /слънчева, вятърна, водна и термална енергия/ от възобновяеми енергийни източници; строителство на соларни паркове и изграждане на вятърни генератори, производство, търговия и продажба на електроенергия от възобновяеми енергийни източници /ВЕИ/; инженерингова дейност; лизинг, сделки с интелектуална собственост, финансови сделки и услуги, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна и превозна дейност, покупка или строеж на недвижими имоти с цел продажба, рекламна, информационна и друга дейност и услуги, участие в приватизационни сделки за закупуване на държавни дялове в български търговски дружества, обявени за приватизация, вътрешна и външна търговия, извършване на предприемаческа и строителна дейност в чужбина и страната, сделки с валута в налични разплащателни средства и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Никола Иванов Чалъков (свързан с 3 фирми)
Управител: Анджелина Александрова Чалъкова (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Никола Иванов Чалъков 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Анджелина Александрова Чалъкова 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Никола Иванов Чалъков (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛФА СОЛАРИС ООД на латиница "ALFA SOLARYS" с ЕИК/ПИК 200942043 е основана на 27 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2009-11-27
Регистрация на фирмата

2012-04-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, бул.ЕВЛОГИ ГЕОРГИЕВ, 48
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, пл. АЛЕКСАНДЪР СТАБОЛИЙСКИ, 1, ет. 4, ст.4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ, ПОКУПКА И НАЕМАНЕ НА ФОТОВОЛТАИЧНИ И ВЯТЪРНИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ И ДРУГИ СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ /СЛЪНЧЕВА, ВЯТЪРНА, ВОДНА И ТЕРМАЛНА ЕНЕРГИЯ/ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ; СТРОИТЕЛСТВО НА СОЛАРНИ ПАРКОВЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ВЯТЪРНИ ГЕНЕРАТОРИ, ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ И ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ /ВЕИ/; ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ; ЛИЗИНГ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ФИНАНСОВИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА ИЛИ СТРОЕЖ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА И ДРУГА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, УЧАСТИЕ В ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ ДЯЛОВЕ В БЪЛГАРСКИ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, ОБЯВЕНИ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА И СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ В ЧУЖБИНА И СТРАНАТА И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ЕНЕРГИЙНИТЕ РЕСУРСИ И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ПОДГОТОВКА И РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ПРОЕКТИ, ОТНАСЯЩИ СЕ ДО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ПРОИЗВОДСТВО НА ТОПЛИННА И ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

2012-07-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, пл. АЛЕКСАНДЪР СТАБОЛИЙСКИ, 1, ет. 4, ст.4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Тодор Каблешков, 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ЕНЕРГИЙНИТЕ РЕСУРСИ И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ПОДГОТОВКА И РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ПРОЕКТИ, ОТНАСЯЩИ СЕ ДО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ПРОИЗВОДСТВО НА ТОПЛИННА И ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Проучване, проектиране, изграждане, експлоатация, покупка и наемане на фотоволтаични и вятърни енергийни проекти и други съоръжения за производство на електрическа енергия /слънчева, вятърна, водна и термална енергия/ от възобновяеми енергийни източници; строителство на соларни паркове и изграждане на вятърни генератори, производство, търговия и продажба на електроенергия от възобновяеми енергийни източници /ВЕИ/; инженерингова дейност; лизинг, сделки с интелектуална собственост, финансови сделки и услуги, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна и превозна дейност, покупка или строеж на недвижими имоти с цел продажба, рекламна, информационна и друга дейност и услуги, участие в приватизационни сделки за закупуване на държавни дялове в български търговски дружества, обявени за приватизация, вътрешна и външна търговия, извършване на предприемаческа и строителна дейност в чужбина и страната, сделки с валута в налични разплащателни средства и всички други дейности, незабранени от закона.

2021-03-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Тодор Каблешков, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, пл. Александър Стамболийски, 1, ет. 4
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма