Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Частно средно училище Константин-Кирил Философ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201041009
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 8, 2010 10:49
Наименование
Частно средно училище Константин-Кирил Философ
Транслитерация
„Chastno sredno uchilishte Konstantin-Kiril Filosof”OOD
Оборот
147,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
8 служители към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Екатерина Ненчева, 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дейност на частно средно училище, както и всяка друга, съпътстваща и относима към училището дейност, незабранена от закона... Дейност на частно средно училище, както и всяка друга, съпътстваща и относима към училището дейност, незабранена от закона прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНТОНИ АНГЕЛОВ НИКОЛОВ (свързан с 7 фирми)
Съдружник: ЕЛЕОНОРА ТОДОРОВА БАКАЛОВА 2.00 лв - 0.10% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: "СТИРИЙМЛАЙН ФАБРИКЕЙШЪНС" ЕООД 1,998.00 лв - 99.90% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛЕОНОРА ТОДОРОВА БАКАЛОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 147,000 234.09% - -
2020 44,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 8 33.33%
2020 6

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Частно средно училище Константин-Кирил Философ ООД на латиница "„Chastno sredno uchilishte Konstantin-Kiril Filosof”OOD" с ЕИК/ПИК 201041009 е основана на 8 Февруари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЛКАНТАРА", но на 25 Април 2019 година то бива сменено на сегашното "Частно средно училище Константин-Кирил Философ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 147,000 лв.

Хронология

2010-02-08
Регистрация на фирмата

2017-03-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 250, вх. 1, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бл. 7, ет. 10
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ОБРАЗОВАНИЕ, ТЪРГОВИЯ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА И СЪГЛАСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ производство и търговия със стоки и услуги; продажба на стоки от собствено производство; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; маркетингова и консултантска дейност; покупка, продажба и управление на недвижими имоти; складови сделки; рекламни, информационни, програмни, импресарски, и други услуги; търговско представителство (без процесуално), посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; всяка друга дейност, незабранена от закона.

2018-11-27
Промяна наименование
Името се сменя от АЛКАНТАРА на СЪВРЕМЕННО ШКОЛО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бл. 7, ет. 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Екатерина Ненчева, 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2018-12-06
Промяна предмет на дейност
- производство и търговия със стоки и услуги; продажба на стоки от собствено производство; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; маркетингова и консултантска дейност; покупка, продажба и управление на недвижими имоти; складови сделки; рекламни, информационни, програмни, импресарски, и други услуги; търговско представителство (без процесуално), посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ образователна и учебно-възпитателна, научно-изследователска, внедрителска и развойна, и консултантска дейности. дружеството осъществява своята дейност в очертаните основни направления чрез: организиране на дейности в център за предучилищно и училищно възпитание, обучение и подготовка, обучение по български език и литература за деца, организиране и провеждане на ученически занимални /часове по самоподготовка/; организиране на дейности в център за работа с деца и ученици, извънкласни и извънучилищни дейности, организиране и провеждане на специализирани курсове за образование и обучение, включително и за поддържащо обучение по различни дисциплини, включително и за езиково и компютърно обучение на деца, ученици и възрастни, в осъществяване на своя предмет на дейност дружеството организира и провежда: конференции, семинари и колоквиуми, ученически състезания, олимпиади, турнири и други сходни прояви, тематични целеви детски и ученически екскурзии в страната и чужбина, езикови ваканции и спортни лагери. в осъществяване на своя предмет на дейност дружеството организира научно-изследователски и внедрителски работни екипи и управление на тематичната работа на групите и екипите, включително популяризиране и реализация на резултатите от тематичните разработки, организиране на тематични консултантски екипи по внедряване на научно-технически разработки, усвояване на добри производствени и бизнес практики, разработване, управление и отчитане на финансови и бизнес проекти.

2019-04-25
Промяна наименование
Името се сменя от СЪВРЕМЕННО ШКОЛО на Частно средно училище Константин-Кирил Философ
Промяна предмет на дейност
- образователна и учебно-възпитателна, научно-изследователска, внедрителска и развойна, и консултантска дейности. дружеството осъществява своята дейност в очертаните основни направления чрез: организиране на дейности в център за предучилищно и училищно възпитание, обучение и подготовка, обучение по български език и литература за деца, организиране и провеждане на ученически занимални /часове по самоподготовка/; организиране на дейности в център за работа с деца и ученици, извънкласни и извънучилищни дейности, организиране и провеждане на специализирани курсове за образование и обучение, включително и за поддържащо обучение по различни дисциплини, включително и за езиково и компютърно обучение на деца, ученици и възрастни, в осъществяване на своя предмет на дейност дружеството организира и провежда: конференции, семинари и колоквиуми, ученически състезания, олимпиади, турнири и други сходни прояви, тематични целеви детски и ученически екскурзии в страната и чужбина, езикови ваканции и спортни лагери. в осъществяване на своя предмет на дейност дружеството организира научно-изследователски и внедрителски работни екипи и управление на тематичната работа на групите и екипите, включително популяризиране и реализация на резултатите от тематичните разработки, организиране на тематични консултантски екипи по внедряване на научно-технически разработки, усвояване на добри производствени и бизнес практики, разработване, управление и отчитане на финансови и бизнес проекти.
+ Дейност на частно средно училище, както и всяка друга, съпътстваща и относима към училището дейност, незабранена от закона

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма