Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛОЗАРИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201153976
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 20, 2010 14:02
Наименование
ЛОЗАРИ
Транслитерация
LOZARI Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бул. „Кн. Мария Луиза“ , офис 5, 19 Виж на картата
Код на икономическа дейност
62.01 - Компютърно програмиране
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско пред... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, предоставяне на услуги на населението, сделки с интелектуална собственост, хотелиерска, туристическа, информационна дейност, маркетингова, лизингова и инженерингова дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ПЕТКОВ ПЕТКОВ (свързан с 13 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Иван Петков Петков (свързан с 13 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (17,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛОЗАРИ ЕООД на латиница "LOZARI Ltd." с ЕИК/ПИК 201153976 е основана на 20 Май 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КРИЕЙТИВ СОФТУЕЪР СОЛЮШЪНС", но на 30 Юли 2021 година то бива сменено на сегашното "ЛОЗАРИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 17,500 лева.

Хронология

2010-05-20
Регистрация на фирмата

2021-07-22
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-07-30
Промяна наименование
Името се сменя от КРИЕЙТИВ СОФТУЕЪР СОЛЮШЪНС на ЛОЗАРИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 38б, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бул. „Кн. Мария Луиза“ , офис 5, 19
Промяна предмет на дейност
- РАЗРАБОТВАНЕ, ВНЕДРЯВАНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ КАТО УСЛУГА НА СОФТУЕР ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЕЙНОСТТА (ERP); РАЗРАБОТВАНЕ И ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНОВАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ; КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, предоставяне на услуги на населението, сделки с интелектуална собственост, хотелиерска, туристическа, информационна дейност, маркетингова, лизингова и инженерингова дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма