Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФАРМА БМП ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на December 21, 2015 15:08
ЕИК/ПИК
201181309
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201181309 от 2010-07-20 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
June 18, 2010 09:19
Наименование
ФАРМА БМП
Транслитерация
„PHARMA ВМР” SLTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. “МАРНО ПОЛЕ”, 21, бл. партер - блок 7, вх. (бивша аптека) Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
счетоводни услуги, финансови и икономически консултации, услуги в областта на управление на персонала, маркетингова дейност, франчайзинг, търговско представителство, посредничество, коми... счетоводни услуги, финансови и икономически консултации, услуги в областта на управление на персонала, маркетингова дейност, франчайзинг, търговско представителство, посредничество, комисионерство и агентство но български и чуждестранни лица в страната и чужбина, както и всички други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИСЛАВ МЕТОДИЕВ ПЪРВАНОВ (свързан с 18 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕСКУЛАП 21 (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФАРМА БМП ЕООД на латиница "„PHARMA ВМР” SLTD" с ЕИК/ПИК 201181309 е основана на 18 Юни 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2010-06-18
Регистрация на фирмата

2010-07-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201181309 на основание друго от ЗДДС

2012-11-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. “Мармарлийска”, 37
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. “Мармарлийска”, 37
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно – задоволяване потребностите на населението с лекарствени средства, санитарно – хигиенни материали, дезинфекционни средства, консумативни стоматологични и хирургични материали, изготвяне на екстемпорални форми, търговия на едро, внос и износ на всички видове медицински и немедицински стоки, след издаване на съответните за дейността разрешителни и/или лицензи; както и всички други, незабранени от закона дейности
+ Управление на акции и дялове в търговски дружества, комисионна и складова дейност, маркетингова дейност, франчайзинг, търговско представителство, посредничество, комисионерство и агентство на български и чуждестранни лица в страната и чужбина, всякакви други търговски сделки, които биха допълнили и /или/ биха допринесли за доразвиване на този предмет на дейност, както и всички други дейности, незабранени от закона.

2012-12-19
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-02-08
Промяна предмет на дейност
- Управление на акции и дялове в търговски дружества, комисионна и складова дейност, маркетингова дейност, франчайзинг, търговско представителство, посредничество, комисионерство и агентство на български и чуждестранни лица в страната и чужбина, всякакви други търговски сделки, които биха допълнили и /или/ биха допринесли за доразвиване на този предмет на дейност, както и всички други дейности, незабранени от закона.
+ счетоводни услуги, финансови и икономически консултации, услуги в областта на управление на персонала, маркетингова дейност, франчайзинг, търговско представителство, посредничество, комисионерство и агентство но български и чуждестранни лица в страната и чужбина, както и всички други дейности незабранени от закона.

2013-10-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. “Мармарлийска”, 37
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. “МАРНО ПОЛЕ”, 21, бл. партер - блок 7, вх. (бивша аптека)

2015-12-21
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма