Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОКАЧО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201196194
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 1, 2010 15:04
Наименование
БОКАЧО
Транслитерация
BOKACHO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Присад, ул.ВТОРА, 34 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
високо и ниско строителство: изграждане на канализация, поставяне на кабели, ремонт на улици, асфалтиране на улици, полагане на плочки (павета) вътрешна и външнотърговска дейност със стоки, ... високо и ниско строителство: изграждане на канализация, поставяне на кабели, ремонт на улици, асфалтиране на улици, полагане на плочки (павета) вътрешна и външнотърговска дейност със стоки, суровини и материали, за които няма нормативно ограничителен режим; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; посредничество, агенство и представителство /без процесуално/ на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина; консултантска дейност; туристически, рекламни, информационни и маркетингови услуги; сделки с продукти на интелектуалната собственост: осъществяване на всяка друга търговска дейност, която не е нормативно забранена. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АКСИНИЯ АНГЕЛОВА СТОЯНОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АКСИНИЯ АНГЕЛОВА СТОЯНОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОКАЧО ЕООД на латиница "BOKACHO" с ЕИК/ПИК 201196194 е основана на 1 Юли 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Присад, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2010-07-01
Регистрация на фирмата

2012-02-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, ул. РАЗОРАНА ЦЕЛИНА, бл. 108, вх. Г, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, с. Присад, ул.ВТОРА, 34
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ СЪС СТОКИ, СУРОВИНИ И МАТЕРИАЛИ, ЗА КОИТО НЯМА НОРМАТИВНО ОГРАНИЧИТЕЛЕН РЕЖИМ; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО, АГЕНТСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО / БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/ НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА У НАС И В ЧУЖБИНА; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ И МАРКЕТИНГОВИ УСЛУГИ; СДЕЛКИ С ПРОДУКТИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ. ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е НОРМАТИВНО ЗАБРАНЕНА.
+ високо и ниско строителство: изграждане на канализация, поставяне на кабели, ремонт на улици, асфалтиране на улици, полагане на плочки (павета) вътрешна и външнотърговска дейност със стоки, суровини и материали, за които няма нормативно ограничителен режим; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; посредничество, агенство и представителство /без процесуално/ на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина; консултантска дейност; туристически, рекламни, информационни и маркетингови услуги; сделки с продукти на интелектуалната собственост: осъществяване на всяка друга търговска дейност, която не е нормативно забранена.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма