Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Пейбокс Системс АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201211290
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201211290 от 2014-05-07 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 29, 2010 16:52
Наименование
Пейбокс Системс
Транслитерация
PayBox Sistems JSC
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. "България", 5, магазин 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Обслужване на населението, като дава възможност на едно гише да се заплащат различни комунални услуги и местни данъци и такси, както и да заявяват и получават различни документи, издавани от общ... Обслужване на населението, като дава възможност на едно гише да се заплащат различни комунални услуги и местни данъци и такси, както и да заявяват и получават различни документи, издавани от общинската администрация; извършване на пощенски парични преводи по чл. 39 от Закона за пощенските услуги въз основа на лиценз. Дружеството извършва и друга търговска дейност при спазване на нормативните изисквания за нейното извършване. прочети още скрии
Съвет на директорите
Цветелина Василева Василева (свързан с 4 фирми)
Иван Велинов Динов (свързан с 21 фирми)
АНТОНИЙ ВАСИЛЕВ ВАСИЛЕВ (свързан с 22 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
"ИНТЕР КРЕДИТ" ЕАД (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Пейбокс Системс АД на латиница "PayBox Sistems JSC" с ЕИК/ПИК 201211290 е основана на 29 Юли 2010 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИНТЕР БРОКЕР СЪРВИСИС", но на 29 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "Пейбокс Системс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2010-07-29
Регистрация на фирмата

2013-08-12
Промяна наименование
Името се сменя от ИНТЕР БРОКЕР СЪРВИСИС на ЕКОРЕК АУТО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул.БЪЛГАРИЯ, 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Академик Методи Попов, 24А, ет. 6
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕАД на АД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ПРИДОБИВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ДЯЛОВИ УЧАСТИЯ. ВЪВ ВРЪЗКА С ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТ ДРУЖЕСТВОТО СКЛЮЧВА ДОГОВОРИ ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА;ТО ОСЪЩЕСТВЯВА СВОЯТА ДЕЙНОСТ В СЪОТВЕТСТВИЕ С УСТАВА И ПРИ СПАЗВАНЕ НА ДЕЙСТВАЩИТЕ В СТРАНАТА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ.
+ Организира и управлява дейностите по разделно събиране, рециклиране и оползотворяване на отпадъци от ИУМПС по смисъла на ЗУО, след получаване на съответното разрешение, като организация по оползотворяване съгласно ЗУО; включително и други дейности, незабранени със закон, свързани с управление на отпадъците за постигане на съответните цели за рециклиране и оползотворяване.

2014-05-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201211290 на основание друго от ЗДДС

2015-08-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Академик Методи Попов, 24А, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. "България", 5, магазин 1

2023-11-29
Промяна наименование
Името се сменя от ЕКОРЕК АУТО на Пейбокс Системс
Промяна предмет на дейност
- Организира и управлява дейностите по разделно събиране, рециклиране и оползотворяване на отпадъци от ИУМПС по смисъла на ЗУО, след получаване на съответното разрешение, като организация по оползотворяване съгласно ЗУО; включително и други дейности, незабранени със закон, свързани с управление на отпадъците за постигане на съответните цели за рециклиране и оползотворяване.
+ Обслужване на населението, като дава възможност на едно гише да се заплащат различни комунални услуги и местни данъци и такси, както и да заявяват и получават различни документи, издавани от общинската администрация; извършване на пощенски парични преводи по чл. 39 от Закона за пощенските услуги въз основа на лиценз. Дружеството извършва и друга търговска дейност при спазване на нормативните изисквания за нейното извършване.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма