Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНЕРГИЙНИ ПРОДУКТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201216259
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201216259 от 2011-06-23 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
August 3, 2010 18:56
Наименование
ЕНЕРГИЙНИ ПРОДУКТИ
Транслитерация
ENERGIINI PRODUKTI
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 222, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Вътрешен и международен транспорт; логистична дейност; спедиторска дейност; покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на сток... Вътрешен и международен транспорт; логистична дейност; спедиторска дейност; покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, производство с материали на клиента; експертни и консултантски услуги; търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, транспортни, рекламни, информационни и лизингови сделки; сделки с интелектуална собственост; туристически услуги, външнотърговски сделки, бартерни сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителни услуги, както и всякакви други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: САШО ДРАГАНОВ АРСОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
САШО ДРАГАНОВ АРСОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНЕРГИЙНИ ПРОДУКТИ ЕООД на латиница "ENERGIINI PRODUKTI" с ЕИК/ПИК 201216259 е основана на 3 Август 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""ЕНЕРГИЙНИ ПРОДУКТИ" ЕООД", но на 3 Август 2010 година то бива сменено на сегашното "ЕНЕРГИЙНИ ПРОДУКТИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2010-08-03
Регистрация на фирмата
Промяна наименование
Името се сменя от "ЕНЕРГИЙНИ ПРОДУКТИ" ЕООД на ЕНЕРГИЙНИ ПРОДУКТИ

2011-06-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201216259 на основание друго от ЗДДС

2013-08-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, "ХАДЖИ ДИМИТЪР", 54
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, ул. Йордан Захариев, 28А
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- вътрешен и международен транспорт; логистична дейност; спедиторска дейност; покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, производство с материали на клиента; експертни и консултантски услуги; търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, транспортни, рекламни, информационни и лизингови сделки; сделки с интелектуална собственост; туристически услуги, външнотърговски сделки, бартерни сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителни услуги.
+ Вътрешен и международен транспорт; логистична дейност; спедиторска дейност; покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, производство с материали на клиента; експертни и консултантски услуги; търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, транспортни, рекламни, информационни и лизингови сделки; сделки с интелектуална собственост; туристически услуги, външнотърговски сделки, бартерни сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителни услуги, както и всякакви други дейности незабранени от закона.

2013-11-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, ул. Йордан Захариев, 28А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 222, вх. А, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма