Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУКОВЕЦ ТРЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201242955
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 21, 2010 14:31
Наименование
БУКОВЕЦ ТРЕЙД
Транслитерация
BUKOVETS TREID SLTD
Оборот
1,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Твърдица, ул. Княз Борис I, бл. 52, вх. В, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
3511
Предмет на дейност
Придобиване на права по концесия и лиценз за търсене, проучване, добив и преработка на енергийни суровини и други подземни богатства, съгласно установения за това от закона ред; търговски сделки... Придобиване на права по концесия и лиценз за търсене, проучване, добив и преработка на енергийни суровини и други подземни богатства, съгласно установения за това от закона ред; търговски сделки с енергийни суровини и други природни богатства, съгласно установения за това от закона ред; производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници и търговски сделки с електрическа енергия, съгласно установения за това от закона ред; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба; производство на стоки с цел продажба; търговско представителство и посредничество; превозни, комисионерски, транспортни, рекламни, складови и лизингови сделки; външно-търговски сделки; всякакъв вид търговски сделки и услуги, допустими от закона, като услугите и сделките ще се водят по търговски начин. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Андон Петров Начев (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЗЛАТИ ПЕТРОВ КИСЬОВ 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ХРИСТО ИВАНОВ БИЖЕВ 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Андон Петров Начев (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,000 - -
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУКОВЕЦ ТРЕЙД ЕООД на латиница "BUKOVETS TREID SLTD" с ЕИК/ПИК 201242955 е основана на 21 Август 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕП - ТВЪРДИЦА", но на 5 Април 2017 година то бива сменено на сегашното "БУКОВЕЦ ТРЕЙД". Седалището на компанията се намира в гр. Твърдица, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2010-08-21
Регистрация на фирмата

2017-04-05
Промяна наименование
Името се сменя от ЕП - ТВЪРДИЦА на БУКОВЕЦ ТРЕЙД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шивачево, ул. Г.КАРАВЕЛОВ, 50
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Твърдица, ул. „Хан Аспарух", 21
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ. РАБОТА НА СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, ИЗПОЛЗВАЩИ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ТЪРГОВСКА РЕКЛАМА, ДИСТРИБУЦИЯ, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, КОМИСИОННИ СДЕЛКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ ИЛИ ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
+ Придобиване на права по концесия и лиценз за търсене, проучване, добив и преработка на енергийни суровини и други подземни богатства, съгласно установения за това от закона ред; търговски сделки с енергийни суровини и други природни богатства, съгласно установения за това от закона ред; производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници и търговски сделки с електрическа енергия, съгласно установения за това от закона ред; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба; производство на стоки с цел продажба; търговско представителство и посредничество; превозни, комисионерски, транспортни, рекламни, складови и лизингови сделки; външно-търговски сделки; всякакъв вид търговски сделки и услуги, допустими от закона, като услугите и сделките ще се водят по търговски начин.

2023-10-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Твърдица, ул. „Хан Аспарух", 21
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Твърдица, ул. Княз Борис I, бл. 52, вх. В, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма