Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОУШЪЛ ХЪБ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201321324
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201321324 от 2013-12-17 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 29, 2010 12:18
Наименование
СОУШЪЛ ХЪБ
Транслитерация
"SOCIAL HUB"
Оборот
32,000 лв. оборот за 2016 г.
Служители
1 служител към 2016 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, Възкресение, 64, ет. 1 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
85.59 - Други образователни дейности, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Информационно обслужване, разработка, търговия и мениджмънт на информационни системи и масиви, бази данни, софтуерни услуги, поддръжка, търговия и разработване на софтуерни решения и прогр... Информационно обслужване, разработка, търговия и мениджмънт на информационни системи и масиви, бази данни, софтуерни услуги, поддръжка, търговия и разработване на софтуерни решения и програми, мултимедийни продукти и решения, аудио-визуален трансфер на данни, управление на социални мрежи, маркетинг и реклама, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физичecки и юpидичecки лицa, консултантска дейност, търговска дейност на едро и дребно, както и всяка друга дейност, която е разрешена от закона.Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение (лицензи) от съответните дьржавни или общински органи ще бъдат извършвани след набавянето на необходимите документи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИРОСЛАВ МАРЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 44 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КАЛИНА ЧАВДАРОВА ГЕРАСИМОВА 25.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГАЛЯ БОРИСОВА ТОПАЛОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 17 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНДРЕЯ КИРИЛОВА СТЕПАНОВА 25.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИРОСЛАВ МАРЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 44 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2016 32,000 88.24% - -
2015 17,000 -88.74% - -
2014 151,000 -1.31% - -
2013 153,000 - -

Служители

Година
Служители
2016 1
2015 1
2014 1
2013 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОУШЪЛ ХЪБ ЕООД на латиница ""SOCIAL HUB"" с ЕИК/ПИК 201321324 е основана на 29 Октомври 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЧАРДЖ ПОЙНТ", но на 18 Май 2017 година то бива сменено на сегашното "СОУШЪЛ ХЪБ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2016 година е в размер на 32,000 лв. което е с 88% повече от предходната 2015 година (17,000 лв.), а средният годишен ръст е -1%.

Хронология

2010-10-29
Регистрация на фирмата

2013-12-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Антоново, бул.Тузлушки герой, 53
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, бул. Васил Левски, 138
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ, В ТОВА ЧИСЛО И СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ, ЦЯЛОСТНО СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ НА СГРАДИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, АРХИТЕКТУРНИ И ИНЖЕНЕРНИ ДЕЙНОСТИ И ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ, ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ, В ТОВА ЧИСЛО И СЛЪНЧЕВА ЕНРГИЯ, ПРЕНОС И ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА И СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ, СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ЛОГИСТИКА; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО Е НЕОБХОДИМО ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗДАВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ (ЛИЦЕНЗИ) ОТ СЪОТВЕТНИТЕ ДЪРЖАВНИ ИЛИ ОБЩИНСКИ ОРГАНИ ЩЕ БЪДАТ ИЗВЪРШВАНИ СЛЕД НАБАВЯНЕТО НА НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ.
+ Организиране и провеждане на образователни курсове, квалификация, преквалификация и повишаване на професионалната квалификация, осъществяване на професионално обучение, обучение по ключови компетенции, както и издаване на съответните дипломи и сертификати; изготвяне на бизнес планове, подготовка и управление на проектни предложения; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство, преработка и търговия с промишлени стоки; логистика; външнотърговска дейност; комисионна, спедиционна, складова дейност; превозна дейност; хотелиерство, ресторантьорство, селски туризъм, както и всяка друга търговска дейност незабранена със закон. Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение (лицензи) от съответните дьржавни или общински органи ще бъдат извършвани след набавянето на необходимите документи.

2013-12-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201321324 на основание друго от ЗДДС

2014-02-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, бул. Васил Левски, 138
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, бул. Васил Левски, 140, ет. 2

2017-05-18
Промяна наименование
Името се сменя от ЧАРДЖ ПОЙНТ на СОУШЪЛ ХЪБ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Организиране и провеждане на образователни курсове, квалификация, преквалификация и повишаване на професионалната квалификация, осъществяване на професионално обучение, обучение по ключови компетенции, както и издаване на съответните дипломи и сертификати; изготвяне на бизнес планове, подготовка и управление на проектни предложения; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство, преработка и търговия с промишлени стоки; логистика; външнотърговска дейност; комисионна, спедиционна, складова дейност; превозна дейност; хотелиерство, ресторантьорство, селски туризъм, както и всяка друга търговска дейност незабранена със закон. Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение (лицензи) от съответните дьржавни или общински органи ще бъдат извършвани след набавянето на необходимите документи.
+ Информационно обслужване, разработка, търговия и мениджмънт на информационни системи и масиви, бази данни, софтуерни услуги, поддръжка, търговия и разработване на софтуерни решения и програми, мултимедийни продукти и решения, аудио-визуален трансфер на данни, управление на социални мрежи, маркетинг и реклама, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физичecки и юpидичecки лицa, консултантска дейност, търговска дейност на едро и дребно, както и всяка друга дейност, която е разрешена от закона.Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение (лицензи) от съответните дьржавни или общински органи ще бъдат извършвани след набавянето на необходимите документи.

2018-01-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, бул. Васил Левски, 140, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, Възкресение, 64, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма