Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СПАСОВО ЕАД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на October 8, 2013 12:02
ЕИК/ПИК
201352070
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201352070 от 2011-04-11 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
December 7, 2010 14:53
Наименование
СПАСОВО
Транслитерация
SPASOVO
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 114 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Строителство и управление на съоръжения за производство на електроенергия, строителство, придобиване и поддръжка на съоръжения за производство на електроенергия, продажба на електрическа енергия... Строителство и управление на съоръжения за производство на електроенергия, строителство, придобиване и поддръжка на съоръжения за производство на електроенергия, продажба на електрическа енергия, разработване на природосъобразни проекти, производство, вътрешна и външна търговия със селскостопанска продукция, както и с всички други стоки и услуги, незабранени от закона, търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна, спедиторска и комисионерска дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, както и всички други дейности, незабранени от закона, след получаване на лиценз и/или на разрешение, ако е необходимо. прочети още скрии
Съвет на директорите
НАДЕЖДА ТОДОРОВА ТРЕНДАФИЛОВА (свързан с 3 фирми)
ВЕРА ТОДОРОВА ПЕТРОВА (свързан с 8 фирми)
МИЛЕН ОГНЯНОВ НИКОЛОВ (свързан с 4 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
"ИНОС-1" ООД (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
7,844,800 лева (7,844,800 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СПАСОВО ЕАД на латиница "SPASOVO" с ЕИК/ПИК 201352070 е основана на 7 Декември 2010 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СПАСОВО СОЛАР", но на 30 Август 2012 година то бива сменено на сегашното "СПАСОВО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 7,844,800 лева.

Хронология

2010-12-07
Регистрация на фирмата

2011-04-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201352070 на основание друго от ЗДДС

2012-08-30
Промяна наименование
Името се сменя от СПАСОВО СОЛАР на СПАСОВО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 114
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 114
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛСТВО И УПРАВЛЕНИЕ НА СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, СТРОИТЕЛСТВО, ПРИДОБИВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРИРОДОСЪОБРАЗНИ ПРОЕКТИ, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Строителство и управление на съоръжения за производство на електроенергия, строителство, придобиване и поддръжка на съоръжения за производство на електроенергия, продажба на електрическа енергия, разработване на природосъобразни проекти, производство, вътрешна и външна търговия със селскостопанска продукция, както и с всички други стоки и услуги, незабранени от закона, търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна, спедиторска и комисионерска дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, както и всички други дейности, незабранени от закона, след получаване на лиценз и/или на разрешение, ако е необходимо.

2013-10-08
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма