Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

М-С 10 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201359926
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 13, 2010 09:55
Наименование
М-С 10
Транслитерация
M-S 10
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, СЛАВЯНСКИ, 47 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Сроителство, проектиране, проучване и реконструкция на сгради и други съоръжения; консултантска, инженерингова, финансова, юридическа и маркетингова дейност; рекламна дейност и копирни услуг... Сроителство, проектиране, проучване и реконструкция на сгради и други съоръжения; консултантска, инженерингова, финансова, юридическа и маркетингова дейност; рекламна дейност и копирни услуги; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговия с хранителни и нехранителни стоки на едро и дребно в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество, складова дейност, както и всички други дейности и услуги, разрешени от закона и съгласно действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТО ГЕНЧЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 12 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРИЯ ДИМИТРОВА ГЕОРГИЕВА 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СТИЛИАНА ДИМИТРОВА ГЕОРГИЕВА 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ХРИСТО ГЕНЧЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма М-С 10 ЕООД на латиница "M-S 10" с ЕИК/ПИК 201359926 е основана на 13 Декември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2010-12-13
Регистрация на фирмата

2014-06-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ГРАФ ИГНАТИЕВ, 48, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Свети княз Борис, 93, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид; фризьорски и козметични услуги; търговско представителство и посредничество; рекламна дейност, както и всички други дейности и услуги, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.
+ Рекламна дейност и копирни услуги, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговия с хранителни и нехранителни стоки на едро и дребно в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество, складова дейност, рекламна дейност и копирни услуги както и всички други дейности и услуги, разрешени от закона и съгласно действащото законодателство.

2014-06-26
Промяна предмет на дейност
- Рекламна дейност и копирни услуги, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговия с хранителни и нехранителни стоки на едро и дребно в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество, складова дейност, рекламна дейност и копирни услуги както и всички други дейности и услуги, разрешени от закона и съгласно действащото законодателство.
+ Сроителство, проектиране, проучване и реконструкция на сгради и други съоръжения; консултантска, инженерингова, финансова, юридическа и маркетингова дейност; рекламна дейност и копирни услуги; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговия с хранителни и нехранителни стоки на едро и дребно в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество, складова дейност, както и всички други дейности и услуги, разрешени от закона и съгласно действащото законодателство.

2018-09-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Свети княз Борис, 93, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, СЛАВЯНСКИ, 47
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма