Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕУПОЛИГОН ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201384673
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201384673 от 2012-11-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 6, 2011 16:47
Наименование
ЕУПОЛИГОН
Транслитерация
EUPOLYGON OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, България, 49, ет. 11-12 Виж на картата
Има 44 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Производство и доставка на електроенергия чрез съоръжения, използващи възобновяеми енергийни източници, включително, но неизчерпателно водноелектрически, вятърни, термо-соларни, фотоволтаич... Производство и доставка на електроенергия чрез съоръжения, използващи възобновяеми енергийни източници, включително, но неизчерпателно водноелектрически, вятърни, термо-соларни, фотоволтаични или био-маса производства; придобиване, разработване, проектиране, строеж, експлоатиране, поддръжка и продажба на съоръжения съгласно посочените по-горе, притежавани от Дружеството или трети лица, както и услуги по анализиране, проектиране, изследване или консултиране в областта на енергетиката, околната среда, технически и икономически въпроси, свързани със съоръжения от този вид. Предметът на дейност на Дружеството включва също така придобиване, управление, оценка и продажба на участия в други дружества или групи от дружества, които имат предмет на дейност, който е свързан с посочения по-горе, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Станислав Славов Димитров (свързан с 16 фирми)
Съдружник: СТАНИСЛАВ СЛАВОВ ДИМИТРОВ 180.00 лв - 90.00% дял (свързан с 16 фирми)
Съдружник: Ваньо Видолов Сапов 20.00 лв - 10.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛЕКТРА ХОЛДИНГ АД (свързан с 25 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕУПОЛИГОН ООД на латиница "EUPOLYGON OOD" с ЕИК/ПИК 201384673 е основана на 6 Януари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВАРНА БИ ПИ ПИ", но на 20 Септември 2012 година то бива сменено на сегашното "ЕУПОЛИГОН". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2011-01-06
Регистрация на фирмата

2012-09-20
Промяна наименование
Името се сменя от ВАРНА БИ ПИ ПИ на ЕУПОЛИГОН

2012-11-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201384673 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2013-01-09
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и доставка на електроенергия чрез съоръжения, използващи възобновяеми енергийни източници, включително, но неизчерпателно водноелектрически, вятърни, термо-соларни, фотоволтаични или био-маса производства; придобиване, разработване, проектиране, строеж, експлоатиране, поддръжка и продажба на съоръжения съгласно посочените по-горе, притежавани от Дружеството или трети лица, както и услуги по анализиране, проектиране, изследване, или консултиране в областта на енергетиката, околната среда, технически и икономически въпроси, свързани със съоръжения от този вид. Предметът на дейност на Дружеството включва също така придобиване, управление, оценка и продажба на участия в други дружества или групи от дружества, които имат предмет на дейност, който е свързан с посочения по-горе, както и всяка друга дейност, незабранена от закона
+ Външно и вътрешно търговска дейност, внос и износ на стоки, представителство, посредничество, производство на стоки с цел продажба, консултантски услуги, рекламна, издателска и печатарска дейност, инвестиции в недвижими имоти, инженерни дейности, строителство експлоатация и ремонтиране на недвижими имоти, товарни - транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона, при спазване на всички приложими разрешителни и лицензионни режими.

2013-06-17
Промяна съдружници
- ЕЛЕКТРА ХОЛДИНГ АД - 140 лв - 70.00% дял
- Станислав Славов Димитров - 20 лв - 10.00% дял
- Ваньо Видолов Сапов - 20 лв - 10.00% дял
- Доминго Вилар Галего - 20 лв - 10.00% дял
+ Ваньо Видолов Сапов - 20 лв - 10.00% дял
+ СТАНИСЛАВ СЛАВОВ ДИМИТРОВ - 180 лв - 90.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Външно и вътрешно търговска дейност, внос и износ на стоки, представителство, посредничество, производство на стоки с цел продажба, консултантски услуги, рекламна, издателска и печатарска дейност, инвестиции в недвижими имоти, инженерни дейности, строителство експлоатация и ремонтиране на недвижими имоти, товарни - транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона, при спазване на всички приложими разрешителни и лицензионни режими.
+ Производство и доставка на електроенергия чрез съоръжения, използващи възобновяеми енергийни източници, включително, но неизчерпателно водноелектрически,вятърни, термо-соларни, фотоволтаични или био-маса производства; придобиване, разработване, проектиране, строеж, експлоатиране, поддръжка и продажба на съоръжения съгласно посочените по-горе, притежавани от Дружеството или трети лица, както и услуги по анализиране, проектиране, изследване или консултиране в областта на енергетиката, околната среда, технически и икономически въпроси, свързани със съоръжения от този вид. Предметът на дейност на Дружеството включва също така придобиване, управление, оценка и продажба на участия в други дружества или групи от дружества, които имат предмет на дейност, който е свързан с посочения по-горе, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма