Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

"ЦВЕТЕЛИНА ТОДОРОВА-ЦВЕТИ-М 88" ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 29, 2013 15:47
ЕИК/ПИК
201481880
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 12, 2011 12:27
Наименование
"ЦВЕТЕЛИНА ТОДОРОВА-ЦВЕТИ-М 88"
Транслитерация
"TSVETELINA TODOROVA-TSVETI-M 88" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул."Георги Бенковски", 114, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Изработка на витражи и матирани стъкла. Фризьорство, козметика, аксесоари. Счетоводство и консултантска дейност. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обр... Изработка на витражи и матирани стъкла. Фризьорство, козметика, аксесоари. Счетоводство и консултантска дейност. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обратен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионна и спедиционна дейност, както и всякакви други дейности и услуги, извършването на които не е изрично изброено, но не са забранени със закон или акт на Министерски съвет. Всички дейности, разрешени от закона, ще се осъществят в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Иво Иванов Павлов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Иво Иванов Павлов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма "ЦВЕТЕЛИНА ТОДОРОВА-ЦВЕТИ-М 88" ЕООД на латиница ""TSVETELINA TODOROVA-TSVETI-M 88" LTD" с ЕИК/ПИК 201481880 е основана на 12 Март 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2011-03-12
Регистрация на фирмата

2013-04-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул."Опълченска", 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул."Георги Бенковски", 114, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Фризьорство, козметика, аксесоари.Счетоводство и консултантска дейност.Вътрешна и външна търговия със стоки разрешени от закона. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, и други услуги. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба,лизинг. Стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, атракции, отдаване под наем на търговски площи и обекти за услуги.Обучение за професионална квалификация.Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, както и всички други дейности, които не са изрично изброени в Търговския закон, но по предмет и обем се изисква водене по търговски начин. Всички дейности, разрешени от закона ще се осъществяват в страната и чужбина.
+ Изработка на витражи и матирани стъкла. Фризьорство, козметика, аксесоари. Счетоводство и консултантска дейност. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обратен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионна и спедиционна дейност, както и всякакви други дейности и услуги, извършването на които не е изрично изброено, но не са забранени със закон или акт на Министерски съвет. Всички дейности, разрешени от закона, ще се осъществят в страната и чужбина.

2013-11-29
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма