Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИЛМАР ФАРМА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201499871
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 23, 2011 09:23
Наименование
ВИЛМАР ФАРМА
Транслитерация
VILMAR FARMA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 96, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупки на стоки с цел продажба, продажба на стоки собствено производство, търговия на дребно с лекарствени продукти по смисъла на закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, осъществ... Покупки на стоки с цел продажба, продажба на стоки собствено производство, търговия на дребно с лекарствени продукти по смисъла на закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, осъществяване на всякакви сделки с недвижими имоти и движими вещи, валутни сделки, сделки с козметични продукти, вещни права, права върху изобретения, търговски марки, ноу хау, авторски произведения и други обекти на интелектуалната собственост, импорт-експорт в страната и чужбина и всички други дейности, закоито законът предвижда воденето им по търговски начин. Когато за извършването на някоя от горепосочените дейности се изисква снабдяването със специално разрешително или лиценз, дейността ще се извършва след набавянето на същия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕЛИМИЛ ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИОЛИНА МАРИНОВА ВАСИЛЕВА 6.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВЕЛИМИЛ ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ 6.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕЛИМИЛ ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
12 лева (12 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИЛМАР ФАРМА ЕООД на латиница "VILMAR FARMA" с ЕИК/ПИК 201499871 е основана на 23 Март 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева.

Хронология

2011-03-23
Регистрация на фирмата

2014-01-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА ,ПРОДАЖБА НА СТОКИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО , ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА ЗА ЛЕКАРСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ В ХУМАННАТА МЕДИЦИНА ,ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВСЯКАКВИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ДВИЖИМИ ВЕЩИ,ВАЛУТНИ СДЕЛКИ ,СДЕЛКИ С КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ ,ВЕЩНИ ПРАВА,ПРАВА ВЪРХУ ИЗОБРЕТЕНИЯ,ТЪРГОВСКИ МАРКИ,НОУ-ХАУ ,АВТОРСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ И ДРУГИ ОБЕКТИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ, ИМПОРТ - ЕКСПОРТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ,ЗА КОИТО ЗАКОНА ПРЕДВИЖДА ВОДЕНЕТО ИМ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН,ДА ПРИДОБИВА ПРАВА ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД И ДА СЕ ЗАДЪЛЖАВА ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН”
+ Покупки на стоки с цел продажба, продажба на стоки собствено производство, търговия на дребно с лекарствени продукти по смисъла на закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, осъществяване на всякакви сделки с недвижими имоти и движими вещи, валутни сделки, сделки с козметични продукти, вещни права, права върху изобретения, търговски марки, ноу хау, авторски произведения и други обекти на интелектуалната собственост, импорт-експорт в страната и чужбина и всички други дейности, закоито законът предвижда воденето им по търговски начин. Когато за извършването на някоя от горепосочените дейности се изисква снабдяването със специално разрешително или лиценз, дейността ще се извършва след набавянето на същия.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма