Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКО ФИШ ТРЕЙДИНГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202980320
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 18, 2014 11:36
Наименование
ЕКО ФИШ ТРЕЙДИНГ
Транслитерация
ECO FISH TRADING LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Кораб планина, 22 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
03.22 - Развъждане и отглеждане на риба и други водни организми в сладководни басейни
Предмет на дейност
Проектиране и строеж на рибни стопанства, отглеждане и развъждане на риба, търговия на едро и дребно с риба и рибни продукти, производство на рибни продукти. Вътрешна и външна търговия, търгов... Проектиране и строеж на рибни стопанства, отглеждане и развъждане на риба, търговия на едро и дребно с риба и рибни продукти, производство на рибни продукти. Вътрешна и външна търговия, търговия с машини и съоръжения, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество; инженерни дейности, проектиране, монтаж, строителство, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения; консултантски услуги, сделки с недвижими имоти – покупко-продажба, замени, наеми, управление и мениджмънт; покупко-продажба на земи, производство на стоки с цел продажба; комисионна, складова, превозна, спедиционна и туристическа дейност, както и всички други дейности, незабранени със закон, указ или нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН МИТКОВ АНГЕЛОВ (свързан с 5 фирми)
Управител: ВЕЛИМИЛ ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ВЕЛИМИЛ ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ 33.00 лв - 33.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: СТЕФАН МИТКОВ АНГЕЛОВ 67.00 лв - 67.00% дял (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКО ФИШ ТРЕЙДИНГ ООД на латиница "ECO FISH TRADING LTD" с ЕИК/ПИК 202980320 е основана на 18 Март 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕКО МАКС ТРЕЙДИНГ", но на 5 Декември 2018 година то бива сменено на сегашното "ЕКО ФИШ ТРЕЙДИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-03-18
Регистрация на фирмата

2018-12-05
Промяна наименование
Името се сменя от ЕКО МАКС ТРЕЙДИНГ на ЕКО ФИШ ТРЕЙДИНГ
Промяна съдружници
- СТЕФАН МИТКОВ АНГЕЛОВ - 80 лв - 80.00% дял
- ВЕЛИМИЛ ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ - 20 лв - 20.00% дял
+ СТЕФАН МИТКОВ АНГЕЛОВ - 34 лв - 34.00% дял
+ ВЕЛИМИЛ ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ - 33 лв - 33.00% дял
+ БОЯН СПАСОВ ГЕНЧЕВ - 33 лв - 33.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, търговия с машини и съоръжения, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество; инженерни дейности, проектиране, монтаж, строителство, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения; консултантски услуги, сделки с недвижими имоти – покупко-продажба, замени, наеми, управление и мениджмънт; покупко-продажба на земи, производство на стоки с цел продажба; комисионна, складова, превозна, спедиционна и туристическа дейност, хотелиерство и ресторантьорство; производство и търговия на земеделска и животинска продукция, производство и продажба на електро енергия, както и всички други дейности, незабранени със закон, указ или нормативен акт.
+ Проектиране и строеж на рибни стопанства, отглеждане и развъждане на риба, търговия на едро и дребно с риба и рибни продукти, производство на рибни продукти. Вътрешна и външна търговия, търговия с машини и съоръжения, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество; инженерни дейности, проектиране, монтаж, строителство, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения; консултантски услуги, сделки с недвижими имоти – покупко-продажба, замени, наеми, управление и мениджмънт; покупко-продажба на земи, производство на стоки с цел продажба; комисионна, складова, превозна, спедиционна и туристическа дейност, както и всички други дейности, незабранени със закон, указ или нормативен акт.

2022-02-18
Промяна съдружници
- СТЕФАН МИТКОВ АНГЕЛОВ - 34 лв - 34.00% дял
- ВЕЛИМИЛ ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ - 33 лв - 33.00% дял
- БОЯН СПАСОВ ГЕНЧЕВ - 33 лв - 33.00% дял
+ СТЕФАН МИТКОВ АНГЕЛОВ - 67 лв - 67.00% дял
+ ВЕЛИМИЛ ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ - 33 лв - 33.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма