Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Е-Склад ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201540818
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201540818 от 2011-06-02 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
April 19, 2011 17:03
Наименование
Е-Склад
Транслитерация
E-Sklad EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, Найчо Цанов, 172, ет. 3 Виж на картата
Има 33 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Създаване и поддържане на интернет сайтове с научно, професионално и научно-популярно съдържание – в т.ч. развитие на интернет сайт с домейн www.e-sklad.bg.... Създаване и поддържане на интернет сайтове с научно, професионално и научно-популярно съдържание – в т.ч. развитие на интернет сайт с домейн www.e-sklad.bg. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛ ГАНЧЕВ ПОПОВ (свързан с 91 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БулМар Нолидж (свързан с 30 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Е-Склад ЕООД на латиница "E-Sklad EOOD" с ЕИК/ПИК 201540818 е основана на 19 Април 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КРЕСТЪН БУЛМАР - КОРПОРАТИВНИ ФИНАНСИ", но на 26 Ноември 2020 година то бива сменено на сегашното "Е-Склад". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-04-19
Регистрация на фирмата

2011-06-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201540818 на основание друго от ЗДДС

2014-02-17
Промяна наименование
Името се сменя от КРЕСТЪН БУЛМАР - КОРПОРАТИВНИ ФИНАНСИ на КБМ ФИНАНС
Промяна едноличен собственик на капитала

2014-03-24
Промяна наименование
Името се сменя от КБМ ФИНАНС на Е-СКЛАД.БГ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ФИНАНСОВИ, СЧЕТОВОДНИ И ДАНЪЧНИ АНАЛИЗИ И КОНСУЛТАЦИИ; ФИНАНСОВИ, СЧЕТОВОДНИ, ДАНЪЧНИ И ПРАВНИ ДИАГНОСТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ (ДЮ ДИЛИДЖЪНС); КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ПРИ НАБИРАНЕ НА КАПИТАЛ, ФИНАНСИРАНЕ, КРЕДИ¬ТИРАНЕ, ДЯЛОВО ИНВЕСТИРАНЕ, ЛИСТВАНЕ НА ФОНДОВИ БОРСИ И ЕМИТИРАНЕ НА ЦЕННИ КНИЖА; КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ И ПРЕОБРАЗУВАНИЯ НА ДРУЖЕСТВА; КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ПРИ ПРИДОБИВАНИЯ, СЛИВАНИЯ, РАЗДЕЛЯ¬НИЯ И ЛИКВИДАЦИЯ НА ДРУЖЕСТВА; КОНСУЛТАЦИИ И УЧАСТИЕ ПРИ ВОДЕНЕ НА ПРЕГОВОРИ; КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ПРИ ИЗ¬ГОТВЯНЕ НА СТРАТЕГИИ, БИЗНЕС ПЛАНОВЕ, ОПЕРАТИВНИ ПЛАНОВЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ, ПЛАНОВЕ ЗА ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ И ОЗДРАВИ¬ТЕЛНИ ПРОГРАМИ. КОНСУЛТАЦИИ, УСЛУГИ И УЧАСТИЕ ПРИ РЕАЛИЗАЦИЯ НА СТРАТЕГИИ, БИЗНЕС ПЛАНОВЕ, ОПЕРАТИВНИ ПЛА¬НОВЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ, ПЛАНОВЕ ЗА ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ И ОЗДРАВИТЕЛНИ ПРОГРАМИ; ТЪРСЕНЕ И ПРИВЛИЧАНЕ НА ФИНАНСОВИ ИЛИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОРИ И ИНВЕСТИТОРИ; КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С ПОДГОТОВКА НА ПРЕДПРИЯТИЯ ИЛИ ЧАСТИ ОТ ТЯХ ЗА ПРОДАЖБА; ИДЕНТИФИЦИРАНЕ НА ПОТЕНЦИАЛНИ КУПУВАЧИ; ИДЕНТИФИЦИРАНЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ПРО¬ДАЖБА; ДРУГИ КОНСУЛТАЦИИ, УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ В СФЕРАТА НА КОРПОРАТИВНИТЕ ФИНАНСИ.
+ Създаване и поддържане на интернет сайтове с научно, професионално и научно-популярно съдържание, както и на интернет сайтове за ученици, студенти и свободно време. Организиране на образователни курсове, семинари и тренинги, в т.ч. и онлайн. Онлайн маркетинг и реклама. Издателска дейност и организиране на събития, в т.ч. и онлайн, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

2020-11-26
Промяна наименование
Името се сменя от Е-СКЛАД.БГ на Е-Склад
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, НИШКА, 172
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, Найчо Цанов, 172, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Създаване и поддържане на интернет сайтове с научно, професионално и научно-популярно съдържание, както и на интернет сайтове за ученици, студенти и свободно време. Организиране на образователни курсове, семинари и тренинги, в т.ч. и онлайн. Онлайн маркетинг и реклама. Издателска дейност и организиране на събития, в т.ч. и онлайн, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Създаване и поддържане на интернет сайтове с научно, професионално и научно-популярно съдържание – в т.ч. развитие на интернет сайт с домейн www.e-sklad.bg.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма