Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Автомивка НИКО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201717398
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 26, 2011 11:46
Наименование
Автомивка НИКО
Транслитерация
AVTOMIVKA NIKO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Лом, ул. Пелистър, 15, вх. Б, ет. 8 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; външнотърговска дейност; превозни, спедиционни, складови и комисионни сделки; търговско представител... покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; външнотърговска дейност; превозни, спедиционни, складови и комисионни сделки; търговско представителство и посредничество; продажба на стоки от собствено производство; производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция; лизингови, маркетингови и валутни сделки; туристически, ресторантъорски, хотелиерски, сервизни, информационни, консултантски, рекламни и други услуги, транспортна дейност, поддръжка, ремонт на автомобили, автомивки, както и всякакви други сделки не забранени със закон, като дейностите за които се изисква разрешение от държавен оорган ще се извършват след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Красимир Найденов Георгиев (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Красимир Найденов Георгиев (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Автомивка НИКО ЕООД на латиница "AVTOMIVKA NIKO" с ЕИК/ПИК 201717398 е основана на 26 Септември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕВРО ЛЕНД 2011", но на 15 Юни 2016 година то бива сменено на сегашното "Автомивка НИКО". Седалището на компанията се намира в гр. Лом, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2011-09-26
Регистрация на фирмата

2011-10-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Лом, ул.СТРАХИЛ ВОЙВОДА, 35
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 10, вх. В, ет. 2

2013-11-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 10, вх. В, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 10, вх. В, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала

2014-09-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 10, вх. В, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Венера, 1, вх. Б

2016-06-15
Промяна наименование
Името се сменя от ЕВРО ЛЕНД 2011 на Автомивка НИКО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Венера, 1, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Лом, ул. Пелистър, 15, вх. Б, ет. 8
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ОБРАБОТЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПРЕВОЗНИ, СПЕДИЦИОННИ, СКЛАДОВИ И КОМИСИОННИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; ЛИЗИНГОВИ, МАРКЕТИНГОВИ И ВАЛУТНИ СДЕЛКИ; ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, ХОТЕЛИЕРСКИ, СЕРВИЗНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, КОНСУЛТАНТСКИ, РЕКЛАМНИ И ДРУГИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ СДЕЛКИ НЕ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН, КАТО ДЕЙНОСТИТЕ ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ДЪРЖАВЕН ООРГАН ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО МУ.
+ покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; външнотърговска дейност; превозни, спедиционни, складови и комисионни сделки; търговско представителство и посредничество; продажба на стоки от собствено производство; производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция; лизингови, маркетингови и валутни сделки; туристически, ресторантъорски, хотелиерски, сервизни, информационни, консултантски, рекламни и други услуги, транспортна дейност, поддръжка, ремонт на автомобили, автомивки, както и всякакви други сделки не забранени със закон, като дейностите за които се изисква разрешение от държавен оорган ще се извършват след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма