Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЯ ТРЕНД ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на May 17, 2018 16:19
ЕИК/ПИК
201755139
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201755139 от 2011-11-02 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 21, 2011 15:14
Наименование
МЕДИЯ ТРЕНД
Транслитерация
MEDIA TREND EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, бул."Княз Александър Дондуков", 57А Виж на картата
Код на икономическа дейност
73.11 - Дейност на рекламни агенции
Предмет на дейност
Търговска дейност, свързана с организация на цялостна реклама и на рекламни кампании, проучвателна и маркетингова дейност, връзки с обществеността, представителство, посредничество и агентст... Търговска дейност, свързана с организация на цялостна реклама и на рекламни кампании, проучвателна и маркетингова дейност, връзки с обществеността, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина, търговска дейност в страната и чужбина с материали и услуги в областта на рекламата и с рекламни произведения от всякакъв характер, както и с права върху тях, включително право на търговска марка, авторски произведения, произведения на интелектуална собственост и ноу-хау и придобиване на такива права. Туристически услуги в страната и чужбина. Туроператорство и турагентство. Организация на спортни, културни и други събития, конференции, семинари, обучения, както и съпътстващи дейности, настаняване в хотели, преводачески услуги - писмен и устен превод, представителство пред Консулски отдел във връзка с легализация на документи и преводи. Медийно агентство. Пазарни проучвания. Разработване, управление, изпълнение, мониторинг и оценка на проекти, финансирани от национални, европейски или международни програми или други организации. Издателство и разпространение на книги и други печатни произведения, включително в електронен вид и чрез интернет; друга издателска дейност; представяне на информация под формата на новини, анализи и бази данни; осъществяване в страната и в чужбина на търговия и услуги в областта на интернет комуникациите; всякаква друга търговска дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Динко Иванов Кунев (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Динко Иванов Кунев (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЯ ТРЕНД ЕООД на латиница "MEDIA TREND EOOD" с ЕИК/ПИК 201755139 е основана на 21 Октомври 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КОЛИНС МАРКЕТИНГ", но на 7 Октомври 2013 година то бива сменено на сегашното "МЕДИЯ ТРЕНД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2011-10-21
Регистрация на фирмата

2011-11-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201755139 на основание друго от ЗДДС

2013-10-07
Промяна наименование
Името се сменя от КОЛИНС МАРКЕТИНГ на МЕДИЯ ТРЕНД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул."Славянска", 29 А, ет. 1, офис 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, бул."Княз Александър Дондуков", 57А
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- МАРКЕТИНГОВИ УСЛУГИ; ПРОУЧВАНЕ НА ПАЗАРИ И ИЗСЛЕДВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ; КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА РЕКЛАМАТА И РАЗРАБОТВАНЕТО НА МАРКЕТИНГОВИ СТРАТЕГИИ; РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА КОНФЕРЕНЦИИ, СЕМИНАРИ И ДРУГИ СЪБИТИЯ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА; ВСЯКАКВА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Търговска дейност, свързана с организация на цялостна реклама и на рекламни кампании, проучвателна и маркетингова дейност, връзки с обществеността, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина, търговска дейност в страната и чужбина с материали и услуги в областта на рекламата и с рекламни произведения от всякакъв характер, както и с права върху тях, включително право на търговска марка, авторски произведения, произведения на интелектуална собственост и ноу-хау и придобиване на такива права. Туристически услуги в страната и чужбина. Туроператорство и турагентство. Организация на спортни, културни и други събития, конференции, семинари, обучения, както и съпътстващи дейности, настаняване в хотели, преводачески услуги - писмен и устен превод, представителство пред Консулски отдел във връзка с легализация на документи и преводи. Медийно агентство. Пазарни проучвания. Разработване, управление, изпълнение, мониторинг и оценка на проекти, финансирани от национални, европейски или международни програми или други организации. Издателство и разпространение на книги и други печатни произведения, включително в електронен вид и чрез интернет; друга издателска дейност; представяне на информация под формата на новини, анализи и бази данни; осъществяване в страната и в чужбина на търговия и услуги в областта на интернет комуникациите; всякаква друга търговска дейност, която не е забранена от закона.

2018-01-31
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-05-17
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма