Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАРАМЕЛИНО ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201762589
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201762589 от 2011-11-29 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 27, 2011 12:42
Наименование
КАРАМЕЛИНО
Транслитерация
CARAMELINO OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Копривлен, _, _ Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на сладкарски и хлебни изделия; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; земедел... Производство на сладкарски и хлебни изделия; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; земеделие, растениевъдство и животновъдство; търговско представителство ипосредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; превоз на пътници и товари в страната и чужбина; лицензионни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги; внос и износ на стоки; проектиране, строителство, обзавеждане, поддръжка, ремонтиране, придобиване на недвижими имоти (жилищни и нежилищни сгради), вкл. ограничени вещни права върху тях с цел ползване, продажба, лизинг, отдаване под наем, замяна, придобиване на подземни богатства и инертни материали. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Илиас Йоаннис Гиаламас (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Антониос Николаос Петсас 350.00 лв - 35.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Илиас Йоаннис Гиаламас 650.00 лв - 65.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАРАМЕЛИНО ООД на латиница "CARAMELINO OOD" с ЕИК/ПИК 201762589 е основана на 27 Октомври 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "" КАРАМЕЛИНО "", но на 27 Октомври 2011 година то бива сменено на сегашното "КАРАМЕЛИНО". Седалището на компанията се намира в с. Копривлен, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2011-10-27
Регистрация на фирмата
Промяна наименование
Името се сменя от " КАРАМЕЛИНО " на КАРАМЕЛИНО

2011-11-04
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на животновъдство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; лицензионни сделки; складови сделки; сделки с интелектуалната собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги; внос и износ на стоки; проектиране, строителство, обзавеждане, поддръжка, ремонтиране, придобиване на недвижими имоти (жилищни и нежилищни сгради), вкл. ограничени вещни права върху тях, с цел ползване, продажба, лизинг, отдаване под наем, замяна, придобиване на подземни богатства и инертни материали.
+ Производство на сладкарски и хлебни изделия; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; земеделие, растениевъдство и животновъдство; търговско представителство ипосредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; превоз на пътници и товари в страната и чужбина; лицензионни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги; внос и износ на стоки; проектиране, строителство, обзавеждане, поддръжка, ремонтиране, придобиване на недвижими имоти (жилищни и нежилищни сгради), вкл. ограничени вещни права върху тях с цел ползване, продажба, лизинг, отдаване под наем, замяна, придобиване на подземни богатства и инертни материали.

2011-11-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201762589 на основание друго от ЗДДС

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма