Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛУКС КЕТЪРИНГ СЕРВИЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201927770
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 23, 2012 11:17
Наименование
ЛУКС КЕТЪРИНГ СЕРВИЗ
Транслитерация
SUPERHOSTME LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Трите чучура, бл. 59, вх. А, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Продажба на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни (без поща) и превозни сделки... Продажба на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни (без поща) и превозни сделки, лизинг, складови сделки, търговско представителство и посредничество, дистрибуция, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт, както и всички други сделки и услуги, незабранени от закона, изискващи воденето им по търговски начин в страната и чужбина. При дейности с разрешителен режим – след издаване на съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТАНЯ МИЛЧЕВА КИРЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ТАНЯ МИЛЧЕВА КИРЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛУКС КЕТЪРИНГ СЕРВИЗ ЕООД на латиница "SUPERHOSTME LTD" с ЕИК/ПИК 201927770 е основана на 23 Февруари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СУПЕРХОСТМЕ", но на 14 Август 2015 година то бива сменено на сегашното "ЛУКС КЕТЪРИНГ СЕРВИЗ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-02-23
Регистрация на фирмата

2015-08-14
Промяна наименование
Името се сменя от СУПЕРХОСТМЕ на ЛУКС КЕТЪРИНГ СЕРВИЗ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, бл. 14, вх. В, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Трите чучура, бл. 59, вх. А, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Уеб хостинг, наети сървъри, изготвяне на уеб сайтове, виртуално пространство, закупуване на домейни, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.
+ Продажба на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни (без поща) и превозни сделки, лизинг, складови сделки, търговско представителство и посредничество, дистрибуция, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт, както и всички други сделки и услуги, незабранени от закона, изискващи воденето им по търговски начин в страната и чужбина. При дейности с разрешителен режим – след издаване на съответното разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма