Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЕГЕСТЕ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201927863
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201927863 от 2012-04-19 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 23, 2012 12:09
Наименование
ВЕГЕСТЕ ГРУП
Транслитерация
VEGESTE GRUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, Борба, 5 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4631 - ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО С ПРЕСНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
Предмет на дейност
Покупка на непреработена селскостопанска продукция — плодове и зеленчуци, тяхното транспортиране с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, покупка на стоки... Покупка на непреработена селскостопанска продукция — плодове и зеленчуци, тяхното транспортиране с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в страната и чужбина в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба, в страната и извън нея. Разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, ресторантьорство, кафе-аператив, дневен и нощен бар. Търговско посредничество и представителство на наши и чужди фирми. Комисионна, консигнационна, спедиционна, транспортна, строително монтажна, електромонтажна, ремонт на електро и водопроводни инсталации, услуги по техническото обслужване и ремонта на моторни превозни средства - авторемонтни, автотенекеджийсхи, автобояджийски услуга, автомивки, ремонт, регулиране и балансиране на гуми, предоставяне на услуги пътна помощ на пътни превозни средства, складова, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или друга услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео и звукозапис издателски и печатарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Осъществяване по търговски начин и всички останали незабранени от закона дейности и услуги. Дейността на дружеството ще се извършва в страната и чужбина. Услугите ще се извършват по търговски начин. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Панайот Колев Тенев (свързан с 26 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"КА МЕДИЯ-2010" ЕООД (свързан с 15 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЕГЕСТЕ ГРУП ЕООД на латиница "VEGESTE GRUP" с ЕИК/ПИК 201927863 е основана на 23 Февруари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2012-02-23
Регистрация на фирмата

2012-02-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шивачево, УЛ.АВРАМ СТОЯНОВ, 32
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Шивачево, ул. АВРАМ СТОЯНОВ, 32
Промяна предмет на дейност
- Покупка на непреработена селскостопанска продукция — плодове и зеленчуци, тяхното транспортиране с цел продажба в първоначален,преработен или обработен вид в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в страната и чужбина в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба, в страната и извън нея. Разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене в аператив, дневен и нощен бар. Търговско посредничество и представителство на наши и чужди фирми. Комисионна, консигнационна, спедиционна, транспортна, строително монтажна, елекгромонтажна, ремонт на елекгро и водопроводни инсталации, услуги по техническото обслужване и ремонта на моторни превозни средства - авторемонтни, автотенекеджийсхи, автобояджийски услуга, автомивки, ремонт, регулиране и балансиране на гуми, предоставяне на услуги пътна помощ на пътни превозни средства, складова, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмки, импресарски или друга услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на о^нлми, видео и звукозапис издателски и печатарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Осъществяване по търговски начин и всички останали незабранени от закона дейности и услуги. Дейността на дружеството ще се извършва в страната и чужбина. Услугите ще се извършват по търговски начин.
+ Покупка на непреработена селскостопанска продукция — плодове и зеленчуци, тяхното транспортиране с цел продажба в първоначален,преработен или обработен вид в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в страната и чужбина в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба, в страната и извън нея. Разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, ресторантьорство, кафе-аператив, дневен и нощен бар. Търговско посредничество и представителство на наши и чужди фирми. Комисионна, консигнационна, спедиционна, транспортна, строително монтажна, електромонтажна, ремонт на електро и водопроводни инсталации, услуги по техническото обслужване и ремонта на моторни превозни средства - авторемонтни, автотенекеджийсхи, автобояджийски услуга, автомивки, ремонт, регулиране и балансиране на гуми, предоставяне на услуги пътна помощ на пътни превозни средства, складова, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или друга услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео и звукозапис издателски и печатарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Осъществяване по търговски начин и всички останали незабранени от закона дейности и услуги. Дейността на дружеството ще се извършва в страната и чужбина. Услугите ще се извършват по търговски начин.

2012-03-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шивачево, ул. АВРАМ СТОЯНОВ, 32
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Шивачево, ул."АВРАМ СТОЯНОВ", 36

2012-04-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201927863 на основание друго от ЗДДС

2017-03-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шивачево, ул."АВРАМ СТОЯНОВ", 36
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, Борба, 5
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма