Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОМЕГА СЪРВИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202013016
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202013016 от 2016-08-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 10, 2012 15:05
Наименование
ОМЕГА СЪРВИС
Транслитерация
OMEGA SERVISE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Душево, ул. АВРОРА, 14 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм; Изделия от дърво, метали /благородни/ и други материали; Арматура за строителство; Автосерзивна дейнос... Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм; Изделия от дърво, метали /благородни/ и други материали; Арматура за строителство; Автосерзивна дейност; Внос и износ на разрешени стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид; Инженерингова, транспортна, консултантска, счетоводна, комисионна, посредническа, дистрибуторска, спедиционна, складова, лизингова, проектантска, сервизна, монтажна, ремонтна дейности. Други дейности разрешени от законодателството на РБ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТО ИВАНОВ ИВАНОВ (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДОБРИН СТОЯНОВ БАЙРАКТАРОВ 327,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИМИТЪР ВЛАДИСЛАВОВ РУСАТОВ 327,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТОНК 18 (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
655,000 лева (655,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОМЕГА СЪРВИС ЕООД на латиница "OMEGA SERVISE" с ЕИК/ПИК 202013016 е основана на 10 Април 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Душево, а началният внесен капитал е в размер на 655,000 лева.

Хронология

2012-04-10
Регистрация на фирмата

2016-07-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ЗЕЛЕНА ЛИВАДА, 7, вх. Б, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ОПЪЛЧЕНСКА", 41, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА; КОМИСИОННИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ИНФОРМАЦИОННИ И РЕКЛАМНИ УСЛУГИ; БИЗНЕС ПЛАНИРАНЕ И ФИНАНСОВИ ПРОГНОЗИ; КОНСУЛТАЦИИ ПО ПРИВЛИЧАНЕ НА ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ И СТРУКТУРИРАНЕ НА СДЕЛКИ; УПРАВЛЕНСКО КОНСУЛТИРАНЕ; ИНВЕСТИЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ПУБЛИЧНИ И НЕПУБЛИЧНИ КОМПАНИИ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ В ОБЛАСТТА НА КАПИТАЛОВИТЕ ИНВЕСТИЦИИ /БЕЗ ИНВЕСТИЦИОННО ПОСРЕДНИЧЕСТВО/; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ ПРИ УПРАЖНЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА ИМ В СТРАНАТА; ПРИДОБИВАНЕ И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ДРУЖЕСТВА; КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО РЕОРГАНИЗАЦИЯ И ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА; РАЗРАБОТВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИ МОДЕЛИ И БАЗИ ОТ ДАННИ С ОГЛЕД ОПТИМИЗИРАНЕ НА КОРПОРАТИВНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМПАНИИ; ИЗСЛЕДВАНЕ И ПРОУЧВАНЕ НА КАПИТАЛОВИТЕ ПАЗАРИ; ИЗГОТВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ АНАЛИЗИ И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ ПО ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ И ФИНАНСОВИ ОПЕРАЦИИ /ЗА КОИТО НЕ Е НЕОБХОДИМ СПЕЦИАЛЕН ЛИЦЕНЗ ПО ЗППЦК/. ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ СТОКИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ГОРИВА, СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ И ДРУГИ ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО НА РАЗРЕШЕНИ СТОКИ И РЕАЛИЗАЦИЯТА ИМ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С РАЗРЕШЕНА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ. ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, ЗА КОЯТО НЕ СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ И НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм; Изделия от дърво, метали /благородни/ и други материали; Арматура за строителство; Автосерзивна дейност; Внос и износ на разрешени стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид; Инженерингова, транспортна, консултантска, счетоводна, комисионна, посредническа, дистрибуторска, спедиционна, складова, лизингова, проектантска, сервизна, монтажна, ремонтна дейности. Други дейности разрешени от законодателството на РБ.

2016-08-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202013016 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-09-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ОПЪЛЧЕНСКА", 41, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ВАСИЛ ДРУМЕВ", 6, вх. Б, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-09-29
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2017-01-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2018-02-01
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-05-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ВАСИЛ ДРУМЕВ", 6, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Душево, ул. АВРОРА, 14
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-04-18

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма