Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Нвисион Енгинееринг ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202039395
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202039395 от 2013-10-30 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 25, 2012 09:38
Наименование
Нвисион Енгинееринг
Транслитерация
Nvision Engineering
Оборот
26,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул.Абдовица, 29а Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
42.99 - Строителство на други съоръжения, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
a. да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придоб... a. да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придобива, държи и продава участия в други търговски дружества, граждански дружества, предприятия и други бизнес сдружения. б. да инвестира горепосочените средства или да заема пари на дружества, които пряко или косвено са част от група. в. да придобива, държи, обезпечава, прехвърля или да използва по всякакъв друг начин движими и недвижими вещи, включително, но не ограничаващо се до поземлени имоти, електроцентрали, трансформатори и сгради (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения). г. да проектира, сглобява, поддържа и доставя електрическо оборудване и технологии и свързаните с тях онлайн услуги (след придобиване на необходимите лицензи и разрешителни). д. да проектира, изгражда и поддържа плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих (след придобиване на необходимите лицензи и разрешителни). е. да търгува с всички необходими консумативи и свързани с дейността стоки за проектиране, изграждане, поддръжка и експлоатация на плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих. ж. да търгува с лицензи, права на интелектуална собственост, патенти, дизайни, ноу-хау или формули, търговски марки и подобни, да продава, купува и използва гореописаните обекти. з. да извършва всякакви други действия, които са препоръчителни, обичайни или свързани с гореописаните дейности, включително, но не ограничаващо се до управление, участие, придобиване, сливане или вливане с други дружества със сходни или подобни на гореописаните цели. и. да извършва и участва във всякаква друга търговска дейност или извършва всякакви други търговски сделки, позволени от закона прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЕБАСТИАН НЬОТЛИКС (свързан с 1 фирма)
Управител: Маргита Михайлова Ньотликс (свързан с 13 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Н-Висион Капитал Инвестментс 1 ООД 90.00 лв - 90.00% дял (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Валентина Георгиева Канатова (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Н-Висион Капитал Инвестментс 1 ООД (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 26,000 -29.73% - -
2020 37,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Нвисион Енгинееринг ЕООД на латиница "Nvision Engineering" с ЕИК/ПИК 202039395 е основана на 25 Април 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Н-Висион Солар А", но на 7 Август 2018 година то бива сменено на сегашното "Нвисион Енгинееринг". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 26,000 лв.

Хронология

2012-04-25
Регистрация на фирмата

2012-08-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.КУЗМАН ШАПКАРЕВ, 1, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.Саша Попов, 21, бл. б

2012-11-13
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-04-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.Саша Попов, 21, бл. б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул.Париж, 7, ет. 5

2013-10-21
Промяна наименование
Името се сменя от Н-Висион Солар А на Би Ес Пулс и Спа
Промяна предмет на дейност
- да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придобива, държи и продава участия в други търговски дружества, граждански дружества, предприятия и други бизнес сдружения.да инвестира горепосочените средства или да заема пари на дружества, които пряко или косвено са част от група.да придобива, държи, обезпечава, прехвърля или да използва по всякакъв друг начин движими и недвижими вещи, включително, но не ограничаващо се до поземлени имоти, електроцентрали, трансформатори и сгради (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).да строи и управлява електроцентрали, да продава електрическа енергия и извършва всякакви други действия, необходими за експлоатацията на електроцентралите (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).да строи, продава, управлява и осъществява маркетиг по отношение на трансформатори, недвижимости, сгради и електроцентрали, както и да извършва всичко, което е необходимо за реализиране на гореописаните действия (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).да търгува с лицензи, права на интелектуална собственост, патенти, дизайни, ноу-хау или формули, търговски марки и подобни, да продава, купува и използва гореописаните обекти.да извършва всякакви други действия, които са препоръчителни, обичайни или свързани с гореописаните дейности, включително, но не ограничаващо се до управление, участие, придобиване, сливане или вливане с други дружества със сходни или подобни на гореописаните цели.да извършва и участва във всякаква друга търговска дейност или извършва всякакви други търговски сделки, позволени от закона.
+ да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придобива, държи и продава участия в други търговски дружества, граждански дружества, предприятия и други бизнес сдружения.б. да инвестира горепосочените средства или да заема пари на дружества, които пряко или косвено са част от група.в. да придобива, държи, обезпечава, прехвърля или да използва по всякакъв друг начин движими и недвижими вещи, включително, но не ограничаващо се до поземлени имоти, електроцентрали, трансформатори и сгради (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).г. да проектира, изгражда и поддържа плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих (след придобиване на необходимите лицензи и разрешителни).д. да търгува с всички необходими консумативи и свързани с дейността стоки за проектиране, изграждане, поддръжка и експлоатация на плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих.е. да търгува с лицензи, права на интелектуална собственост, патенти, дизайни, ноу-хау или формули, търговски марки и подобни, да продава, купува и използва гореописаните обекти.ж. да извършва всякакви други действия, които са препоръчителни, обичайни или свързани с гореописаните дейности, включително, но не ограничаващо се до управление, участие, придобиване, сливане или вливане с други дружества със сходни или подобни на гореописаните цели.з. да извършва и участва във всякаква друга търговска дейност или извършва всякакви други търговски сделки, позволени от закона.

2013-10-23
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-10-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202039395 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2013-11-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2014-02-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул.Париж, 7, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул.Париж, 7, ет. 5

2014-05-20

2014-09-15

2014-12-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул.Париж, 7, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул.Абдовица, 29а

2015-10-22
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-02-04

2016-02-26
Промяна наименование
Името се сменя от Би Ес Пулс и Спа на Българско Електрическо Оборудване и Технологии
Промяна предмет на дейност
- да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придобива, държи и продава участия в други търговски дружества, граждански дружества, предприятия и други бизнес сдружения.б. да инвестира горепосочените средства или да заема пари на дружества, които пряко или косвено са част от група.в. да придобива, държи, обезпечава, прехвърля или да използва по всякакъв друг начин движими и недвижими вещи, включително, но не ограничаващо се до поземлени имоти, електроцентрали, трансформатори и сгради (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).г. да проектира, изгражда и поддържа плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих (след придобиване на необходимите лицензи и разрешителни).д. да търгува с всички необходими консумативи и свързани с дейността стоки за проектиране, изграждане, поддръжка и експлоатация на плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих.е. да търгува с лицензи, права на интелектуална собственост, патенти, дизайни, ноу-хау или формули, търговски марки и подобни, да продава, купува и използва гореописаните обекти.ж. да извършва всякакви други действия, които са препоръчителни, обичайни или свързани с гореописаните дейности, включително, но не ограничаващо се до управление, участие, придобиване, сливане или вливане с други дружества със сходни или подобни на гореописаните цели.з. да извършва и участва във всякаква друга търговска дейност или извършва всякакви други търговски сделки, позволени от закона.
+ a. да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придобива, държи и продава участия в други търговски дружества, граждански дружества, предприятия и други бизнес сдружения. б. да инвестира горепосочените средства или да заема пари на дружества, които пряко или косвено са част от група. в. да придобива, държи, обезпечава, прехвърля или да използва по всякакъв друг начин движими и недвижими вещи, включително, но не ограничаващо се до поземлени имоти, електроцентрали, трансформатори и сгради (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения). г. да проектира, сглобява, поддържа и доставя електрическо оборудване и технологии и свързаните с тях онлайн услуги (след придобиване на необходимите лицензи и разрешителни). д. да проектира, изгражда и поддържа плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих (след придобиване на необходимите лицензи и разрешителни). е. да търгува с всички необходими консумативи и свързани с дейността стоки за проектиране, изграждане, поддръжка и експлоатация на плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих. ж. да търгува с лицензи, права на интелектуална собственост, патенти, дизайни, ноу-хау или формули, търговски марки и подобни, да продава, купува и използва гореописаните обекти. з. да извършва всякакви други действия, които са препоръчителни, обичайни или свързани с гореописаните дейности, включително, но не ограничаващо се до управление, участие, придобиване, сливане или вливане с други дружества със сходни или подобни на гореописаните цели. и. да извършва и участва във всякаква друга търговска дейност или извършва всякакви други търговски сделки, позволени от закона

2017-01-30
Промяна наименование
Името се сменя от Българско Електрическо Оборудване и Технологии на БЕСТ - Български Електрически Стоки и Технологии

2018-08-07
Промяна наименование
Името се сменя от БЕСТ - Български Електрически Стоки и Технологии на Нвисион Енгинееринг
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул.Абдовица, 29а
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул.Абдовица, 29а

2023-06-27

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма