Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Н-Висион Капитал Инвестментс 1 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202028721
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 20, 2012 14:24
Наименование
Н-Висион Капитал Инвестментс 1
Транслитерация
N-Vision Capital Investments 1
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул.Абдовица, 29а Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
a. да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придоб... a. да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придобива, държи и продава участия в други търговски дружества, граждански дружества, предприятия и други бизнес сдружения.б. да инвестира горепосочените средства или да заема пари на дружества, които пряко или косвено са част от група.в. да придобива, държи, обезпечава, прехвърля или да използва по всякакъв друг начин движими и недвижими вещи, включително, но не ограничаващо се до поземлени имоти и сгради (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).г. да търгува с лицензи, права на интелектуална собственост, патенти, дизайни, ноу-хау или формули, търговски марки и подобни, да продава, купува и използва гореописаните обекти.д. да извършва всякакви други действия, които са препоръчителни, обичайни или свързани с гореописаните дейности, включително, но не ограничаващо се до управление, участие, придобиване, сливане или вливане с други дружества със сходни или подобни на гореописаните цели.е. да извършва и участва във всякаква друга търговска дейност или извършва всякакви други търговски сделки, позволени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Себастиан Ньотликс (свързан с 8 фирми)
Управител: Маргита Михайлова Ньотликс (свързан с 13 фирми)
Съдружник: Себастиан Ньотликс 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
Съдружник: Маргита Михайлова Ньотликс 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 13 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Ен-Вижън Енерджи ЕООД (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Н-Висион Капитал Инвестментс 1 ООД на латиница "N-Vision Capital Investments 1" с ЕИК/ПИК 202028721 е основана на 20 Април 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Н-Висион Солар Фонд 2", но на 20 Май 2014 година то бива сменено на сегашното "Н-Висион Капитал Инвестментс 1". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2012-04-20
Регистрация на фирмата

2012-08-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.КУЗМАН ШАПКАРЕВ, 1, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.Саша Попов, 21, бл. б

2012-11-13
Промяна наименование
Името се сменя от Н-Висион Солар Фонд 2 на Н-Висион Капитал Инвестментс 1

2013-04-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.Саша Попов, 21, бл. б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул.Париж, 7, ет. 5

2013-10-23
Промяна наименование
Името се сменя от Н-Висион Капитал Инвестментс 1 на ТОМ'с Капитал
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придобива, държи и продава участия в други търговски дружества, граждански дружества, предприятия и други бизнес сдружения. Да инвестира горепосочените средства или да заема пари на дружества, които пряко или косвено са част от група. Да придобива, държи, обезпечава, прехвърля или да използва по всякакъв друг начин движими и недвижими вещи, включително, но не ограничаващо се до поземлени имоти, електроцентрали, трансформатори и сгради (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения). Да строи и управлява електроцентрали, да продава електрическа енергия и извършва всякакви други действия, необходими за експлоатацията на електроцентралите (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения). Да строи, продава, управлява и осъществява маркетиг по отношение на трансформатори, недвижимости, сгради и електроцентрали, както и да извършва всичко, което е необходимо за реализиране на гореописаните действия (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения). Да търгува с лицензи, права на интелектуална собственост, патенти, дизайни, ноу-хау или формули, търговски марки и подобни, да продава, купува и използва гореописаните обекти. Да извършва всякакви други действия, които са препоръчителни, обичайни или свързани с гореописаните дейности, включително, но не ограничаващо се до управление, участие, придобиване, сливане или вливане с други дружества със сходни или подобни на гореописаните цели. Да извършва и участва във всякаква друга търговска дейност или извършва всякакви други търговски сделки, позволени от закона.
+ a. да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придобива, държи и продава участия в други търговски дружества, граждански дружества, предприятия и други бизнес сдружения.б. да инвестира горепосочените средства или да заема пари на дружества, които пряко или косвено са част от група.в. да придобива, държи, обезпечава, прехвърля или да използва по всякакъв друг начин движими и недвижими вещи, включително, но не ограничаващо се до поземлени имоти и сгради (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).г. да търгува с лицензи, права на интелектуална собственост, патенти, дизайни, ноу-хау или формули, търговски марки и подобни, да продава, купува и използва гореописаните обекти.д. да извършва всякакви други действия, които са препоръчителни, обичайни или свързани с гореописаните дейности, включително, но не ограничаващо се до управление, участие, придобиване, сливане или вливане с други дружества със сходни или подобни на гореописаните цели.е. да извършва и участва във всякаква друга търговска дейност или извършва всякакви други търговски сделки, позволени от закона.

2014-04-01
Промяна съдружници
- Маргита Михайлова Ньотликс - 500 лв - 50.00% дял
- Стоян Михайлов Цонков - 500 лв - 50.00% дял
+ Маргита Михайлова Ньотликс - 500 лв - 50.00% дял
+ ЕН - ВИЖЪН ЕНЕРДЖИ - 500 лв - 50.00% дял

2014-05-20
Промяна наименование
Името се сменя от ТОМ'с Капитал на Н-Висион Капитал Инвестментс 1

2014-12-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул.Париж, 7, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул.Абдовица, 29а

2015-06-03

2015-08-10
Промяна съдружници
- Маргита Михайлова Ньотликс - 500 лв - 50.00% дял
- ЕН - ВИЖЪН ЕНЕРДЖИ - 500 лв - 50.00% дял
+ Маргита Михайлова Ньотликс - 500 лв - 50.00% дял
+ Себастиан Ньотликс - 500 лв - 50.00% дял

2017-01-09

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма