Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Н-Висион Имоти 1 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202040038
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 25, 2012 11:14
Наименование
Н-Висион Имоти 1
Транслитерация
N-Vision Imoti 1
Оборот
5,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. Абдовица, 29а Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
a. да проектира, изгражда и поддържа плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих (след придобиване на необходимите лицензи и разрешителни).б. да търгува с всички необход... a. да проектира, изгражда и поддържа плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих (след придобиване на необходимите лицензи и разрешителни).б. да търгува с всички необходими консумативи и свързани с дейността стоки за проектиране, изграждане, поддръжка и експлоатация на плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих.в. да предоставя обучения и образователни услуги, както и материали за проектиране, изграждане, поддръжка и експлоатация на плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих.г. да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придобива, държи и продава участия в други търговски дружества, граждански дружества, предприятия и други бизнес сдружения.д. да инвестира горепосочените средства или да заема пари на дружества, които пряко или косвено са част от група.е. да придобива, държи, обезпечава, прехвърля или да използва по всякакъв друг начин движими и недвижими вещи, включително, но не ограничаващо се до поземлени имоти, електроцентрали, трансформатори и сгради (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).ж. да търгува с лицензи, права на интелектуална собственост, патенти, дизайни, ноу-хау или формули, търговски марки и подобни, да продава, купува и използва гореописаните обекти.з. да извършва всякакви други действия, които са препоръчителни, обичайни или свързани с гореописаните дейности, включително, но не ограничаващо се до управление, участие, придобиване, сливане или вливане с други дружества със сходни или подобни на гореописаните цели.и. да извършва и участва във всякаква друга търговска дейност или извършва всякакви други търговски сделки, позволени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Себастиан Ньотликс (свързан с 8 фирми)
Управител: Маргита Михайлова Ньотликс (свързан с 13 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Н-Висион Капитал Инвестментс 1 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Н-Висион Капитал Инвестментс 1 (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 5,000 - -
2020 5,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Н-Висион Имоти 1 ЕООД на латиница "N-Vision Imoti 1" с ЕИК/ПИК 202040038 е основана на 25 Април 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Н-Висион Солар Г", но на 19 Май 2014 година то бива сменено на сегашното "Н-Висион Имоти 1". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 5,000 лв.

Хронология

2012-04-25
Регистрация на фирмата

2012-08-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Кузман Шапкарев, 1, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Саша Попов, 21, бл. б

2012-11-13
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-10-21
Промяна наименование
Името се сменя от Н-Висион Солар Г на ЕксСис – Екстериорни Системи
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Саша Попов, 21, бл. б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Париж, 7, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придобива, държи и продава участия в други търговски дружества, граждански дружества, предприятия и други бизнес сдружения.да инвестира горепосочените средства или да заема пари на дружества, които пряко или косвено са част от група.да придобива, държи, обезпечава, прехвърля или да използва по всякакъв друг начин движими и недвижими вещи, включително, но не ограничаващо се до поземлени имоти, електроцентрали, трансформатори и сгради (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).да строи и управлява електроцентрали, да продава електрическа енергия и извършва всякакви други действия, необходими за експлоатацията на електроцентралите (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).да строи, продава, управлява и осъществява маркетиг по отношение на трансформатори, недвижимости, сгради и електроцентрали, както и да извършва всичко, което е необходимо за реализиране на гореописаните действия (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).да търгува с лицензи, права на интелектуална собственост, патенти, дизайни, ноу-хау или формули, търговски марки и подобни, да продава, купува и използва гореописаните обекти.да извършва всякакви други действия, които са препоръчителни, обичайни или свързани с гореописаните дейности, включително, но не ограничаващо се до управление, участие, придобиване, сливане или вливане с други дружества със сходни или подобни на гореописаните цели.да извършва и участва във всякаква друга търговска дейност или извършва всякакви други търговски сделки, позволени от закона.
+ a. да проектира, изгражда и поддържа плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих (след придобиване на необходимите лицензи и разрешителни).б. да търгува с всички необходими консумативи и свързани с дейността стоки за проектиране, изграждане, поддръжка и експлоатация на плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих.в. да предоставя обучения и образователни услуги, както и материали за проектиране, изграждане, поддръжка и експлоатация на плувни басейни, парни бани, сауни, спа и други съоръжения за отдих.г. да участва, финансира и администрира дружества; да сключва финансови сделки; да предоставя гаранции и услуги в областта на търговията и финансите; да купува и продава записи на заповед; да придобива, държи и продава участия в други търговски дружества, граждански дружества, предприятия и други бизнес сдружения.д. да инвестира горепосочените средства или да заема пари на дружества, които пряко или косвено са част от група.е. да придобива, държи, обезпечава, прехвърля или да използва по всякакъв друг начин движими и недвижими вещи, включително, но не ограничаващо се до поземлени имоти, електроцентрали, трансформатори и сгради (след получаване на изискуемите от закона лицензи и разрешения).ж. да търгува с лицензи, права на интелектуална собственост, патенти, дизайни, ноу-хау или формули, търговски марки и подобни, да продава, купува и използва гореописаните обекти.з. да извършва всякакви други действия, които са препоръчителни, обичайни или свързани с гореописаните дейности, включително, но не ограничаващо се до управление, участие, придобиване, сливане или вливане с други дружества със сходни или подобни на гореописаните цели.и. да извършва и участва във всякаква друга търговска дейност или извършва всякакви други търговски сделки, позволени от закона.

2013-10-23
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-11-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2014-05-19
Промяна наименование
Името се сменя от ЕксСис – Екстериорни Системи на Н-Висион Имоти 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2014-05-20
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна съдружници
- ТОМ'с Капитал ООД - 50 лв - 50.00% дял
- Ана Василева Димова - 50 лв - 50.00% дял

2014-12-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Париж, 7, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. Абдовица, 29а
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма