Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМОРЕ МИО ПГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202101053
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 11, 2012 09:56
Наименование
АМОРЕ МИО ПГ
Транслитерация
"AMORE MIO PG" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, бул. "Христо Ботев", 53, вх. А, ет. 7 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия с облекла и други шивашки, кожени и текстилни стоки, чанти и обувки. Търговия на дребно с шапки, кожени чанти и обувки. Търговско представителство и посредничество, комисионна, спед... Търговия с облекла и други шивашки, кожени и текстилни стоки, чанти и обувки. Търговия на дребно с шапки, кожени чанти и обувки. Търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, транспортна и превозна дейност. Ресторантьорство и хотелиерство. Туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска и друга дейност и услуги, вътрешна и външна търговия, извършване на предприемаческа и строителна дейност в чужбина и страната и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Петя Маринова Гарева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЯ МАРИНОВА ГАРЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМОРЕ МИО ПГ ЕООД на латиница ""AMORE MIO PG" Ltd." с ЕИК/ПИК 202101053 е основана на 11 Юни 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЛФА СОЛАРИС 2000", но на 19 Април 2013 година то бива сменено на сегашното "АМОРЕ МИО ПГ". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-06-11
Регистрация на фирмата

2013-04-19
Промяна наименование
Името се сменя от АЛФА СОЛАРИС 2000 на АМОРЕ МИО ПГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. "Гео Милев", 9, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, бул. "Христо Ботев", 53, вх. А, ет. 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Проектиране, изграждане, експлоатация, покупка и наемане на фотоволтаични и вятърни енергийни проекти и други съоръжения за производство на електрическа енергия /слънчева, вятърна, водна и термална енергия/ от възобновяеми енергийни източници; строителство на соларни паркове и изграждане на вятърни генератори, производство, търговия и продажба на електроенергия от възобновяеми енергийни източници /ВЕИ/; инженерингова дейност; лизинг, сделки с интелектуална собственост, финансови сделки и услуги, търговско представителство и посредничество, комисионна дейност, покупка или строеж на недвижими имоти с цел продажба, рекламна, информационна и друга дейност и услуги, участие в приватизационни сделки за закупуване на държавни дялове в български търговски дружества, обявени за приватизация, вътрешна и външна търговия, извършване на предприемаческа и строителна дейност в чужбина и страната и всички други дейности, незабранени от закона.
+ Търговия с облекла и други шивашки, кожени и текстилни стоки, чанти и обувки. Търговия на дребно с шапки, кожени чанти и обувки. Търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, транспортна и превозна дейност. Ресторантьорство и хотелиерство. Туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска и друга дейност и услуги, вътрешна и външна търговия, извършване на предприемаческа и строителна дейност в чужбина и страната и всички други дейности, незабранени от закона.

2013-04-23
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма