Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЛЪН ПАУЪР ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202107437
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 14, 2012 09:15
Наименование
СЛЪН ПАУЪР
Транслитерация
SLUN POWER LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Узунджовска, 12, ет. 2 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и инсталация на фотоволтаични централи, производство на ел. енергия от възобновяеми енергийни източници, изграждане на фотоволтаични паркове, внос, продажба и дистрибуция на солар... Производство и инсталация на фотоволтаични централи, производство на ел. енергия от възобновяеми енергийни източници, изграждане на фотоволтаични паркове, внос, продажба и дистрибуция на соларни системи, поддръжка и профилактика на фотоволтаични системи, строителни и строително-ремонтни дейности, търговия с машини и съоражения за СМР, покупка, ремонт и управление на имоти, отдаване под наем, търговия със строителни материали, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултанска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ СТОЯНОВ СЛАВКОВ (свързан с 10 фирми)
Съдружник: АЛЕКСИС ГОБЕЛС 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: НИКОЛАЙ СТОЯНОВ СЛАВКОВ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЛЪН ПАУЪР ООД на латиница "SLUN POWER LTD." с ЕИК/ПИК 202107437 е основана на 14 Юни 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АГРИ СЪН 1", но на 12 Септември 2012 година то бива сменено на сегашното "СЛЪН ПАУЪР". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-06-14
Регистрация на фирмата

2012-09-12
Промяна наименование
Името се сменя от АГРИ СЪН 1 на СЛЪН ПАУЪР
Промяна предмет на дейност
- Производство на ел. енергия от възобновяеми енергийни източници, изграждане на фотоволтаични паркове, внос, продажба и дистрибуция на соларни системи, поддръжка и профилактика на фотоволтаични системи, строителни и строително-ремонтни дейности, търговия с машини и съоражения за СМР, покупка, ремонт и управление на имоти, отдаване под наем, търговия със строителни материали, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултанска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
+ Производство и инсталация на фотоволтаични централи, производство на ел. енергия от възобновяеми енергийни източници, изграждане на фотоволтаични паркове, внос, продажба и дистрибуция на соларни системи, поддръжка и профилактика на фотоволтаични системи, строителни и строително-ремонтни дейности, търговия с машини и съоражения за СМР, покупка, ремонт и управление на имоти, отдаване под наем, търговия със строителни материали, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултанска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма