Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИМПРЕСАРСКА КЪЩА НАТАЛИЯ ООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
202153185
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202153185 от 2014-02-06
Дата на регистрация
July 17, 2012 16:45
Наименование
ИМПРЕСАРСКА КЪЩА НАТАЛИЯ
Транслитерация
IMPRESARSKA KASTA NATALIYA
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул. РЕПУБЛИКАНСКА, 29 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки, продажба на стоки от собствено производство, оказионна и комисионна дейност,... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки, продажба на стоки от собствено производство, оказионна и комисионна дейност, ресторантьорство, хотелиерство, развлекателен бизнес, организиране на сватбени и семейни тържества, видео заснемане и озвучаване на тържествата, фризьорски, козметични, таксиметрови и туристически услуги в страната и чужбина, туроператорска дейност /след издаване на разрешение за това/, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел експлоатация, отдаване под наем и продажба, вътрешен и международен транспорт на пътници и товари. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАМАДАН ЯШАРОВ ДУРМУШЕВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЯШАР РАМАДАНОВ ДУРМУШЕВ 1 лв - 33.33% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: МЕЛЯТ СЮЛЕЙМАНОВА ДУРМУШЕВА 1 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: РАМАДАН ЯШАРОВ ДУРМУШЕВ 1 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
3 лева (3 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИМПРЕСАРСКА КЪЩА НАТАЛИЯ ООД на латиница "IMPRESARSKA KASTA NATALIYA" с ЕИК/ПИК 202153185 е основана на 17 Юли 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Кърджали, а началният внесен капитал е в размер на 3 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - December 18, 2015 16:31
Годишен финансов отчет - September 4, 2014 08:12
Годишен финансов отчет - December 9, 2013 14:17

Хронология

2012-07-17
Регистрация на фирмата

2014-02-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202153185

2015-12-23
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки, продажба на стоки от собствено производство, оказионна и комисионна дейност, ресторантьорство, хотелиерство, развлекателен бизнес, организиране на сватбени и семейни тържества, видео заснемане и озвучяване на тържествата, фризьорски, козметични, таксиметрови и туристически услуги в страната и чужбина, туроператорска дейност /след издаване на разрешение за това/, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел експлоатация, отдаване под наем и продажба.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки, продажба на стоки от собствено производство, оказионна и комисионна дейност, ресторантьорство, хотелиерство, развлекателен бизнес, организиране на сватбени и семейни тържества, видео заснемане и озвучаване на тържествата, фризьорски, козметични, таксиметрови и туристически услуги в страната и чужбина, туроператорска дейност /след издаване на разрешение за това/, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел експлоатация, отдаване под наем и продажба, вътрешен и международен транспорт на пътници и товари.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма