Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГОЛДЕН РИВЪР 81 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202164908
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202164908 от 2013-05-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 26, 2012 15:08
Наименование
ГОЛДЕН РИВЪР 81
Транслитерация
GOLDEN RIVER 81 Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул."Иван Вазов", 12Б, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговия, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Търговско посредничество и представителство. Комисионна, ... Търговия, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Търговско посредничество и представителство. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти и продажба на същите. Инвестиране в дейности и предприятия. Първично добиване на благородни метали – ръчно и с дребна механизация, промиване на златоносен пясък. Сделки с благородни метали и скъпоценни камъни. Изкупуване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъниОсъществяване в страната и зад граница на всички дейности, които не влизат в противоречие със закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ГЕОРГИЕВ ПОПОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН ГЕОРГИЕВ ПОПОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГОЛДЕН РИВЪР 81 ЕООД на латиница "GOLDEN RIVER 81 Ltd." с ЕИК/ПИК 202164908 е основана на 26 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2012-07-26
Регистрация на фирмата

2012-11-21
Промяна предмет на дейност
- Търговия, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Търговско посредничество и представителство. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти и продажба на същите. Инвестиране в дейности и предприятия. Осъществяване в страната и зад граница на всички дейности, които не влизат в противоречие със закона.
+ Търговия, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Търговско посредничество и представителство. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти и продажба на същите. Инвестиране в дейности и предприятия. Първично добиване на благородни метали – ръчно и с дребна механизация, промиване на златоносен пясък. Сделки с благородни метали и скъпоценни камъни. Изкупуване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъниОсъществяване в страната и зад граница на всички дейности, които не влизат в противоречие със закона.

2013-05-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202164908 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-01-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул."Иван Вазов", 12Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул."Иван Вазов", 12Б, ет. 1

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма