Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУКА 87 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202244628
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 27, 2012 10:58
Наименование
БУКА 87
Транслитерация
BOUKA 87
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Церово, ул. 503 Виж на картата
Код на икономическа дейност
- издателска
Предмет на дейност
Покупко-продажба на нови и употребявани автомобили , покупко-продажба на авточасти, ремонт, сервиз и обслужване на автомобили, търговска и външнотърговска дейност, включително внос, износ,... Покупко-продажба на нови и употребявани автомобили , покупко-продажба на авточасти, ремонт, сервиз и обслужване на автомобили, търговска и външнотърговска дейност, включително внос, износ, бартер, реекспорт, обменни и други външнотърговски сделки, представителство и посредническа дейност на български и чуждестранни фирми и физически лица, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАЙЛО ДИМИТРОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВАЙЛО ДИМИТРОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУКА 87 ЕООД на латиница "BOUKA 87" с ЕИК/ПИК 202244628 е основана на 27 Септември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СВОГЕ НЮЗ", но на 19 Октомври 2016 година то бива сменено на сегашното "БУКА 87". Седалището на компанията се намира в с. Церово, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2012-09-27
Регистрация на фирмата

2016-10-19
Промяна наименование
Името се сменя от СВОГЕ НЮЗ на БУКА 87
Промяна предмет на дейност
- Изработване и отпечатване на бланки, дипляни, покани и други рекламни материали, преводаческа дейност, копирни услуги, аналитични и информационни услуги, изготвяне на стратегии в различни области маркитенгови проучвания, участие в информационни кампании по европейски проекти, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Покупко-продажба на нови и употребявани автомобили , покупко-продажба на авточасти, ремонт, сервиз и обслужване на автомобили, търговска и външнотърговска дейност, включително внос, износ, бартер, реекспорт, обменни и други външнотърговски сделки, представителство и посредническа дейност на български и чуждестранни фирми и физически лица, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма