Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БДП МЕДИА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202465466
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 1, 2013 16:37
Наименование
БДП МЕДИА
Транслитерация
"BDP MEDIA" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул.ХАН САБИН, 8, ет. 2 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
88.91 - Дневни грижи за малки деца
Предмет на дейност
Рекламна дейност, изработка на рекламни материали, планиране и организиране на рекламни събития и промоции, мениджмънт, маркетинг и връзки с обществеността. Консултантска дейност и подготовка ... Рекламна дейност, изработка на рекламни материали, планиране и организиране на рекламни събития и промоции, мениджмънт, маркетинг и връзки с обществеността. Консултантска дейност и подготовка на документи в сферата на европейски и международни програми и проекти. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина. Строеж, ремонт и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Извършване на инвеститорски, строително - монтажни и строително - ремонтни дейности. Превозни сделки. Импорт, експорт, комисионна, спедиционна, транспортно–спедиторска, лизингова, туристическа, складова, ресторантьорска и хотелиерска дейност, посредничество и представителство на български и чуждестранни фирми. Бартерни сделки, както и всякаква друга дейност незабранена от действащото законодателство на Република България, при спазване на лицензионния и разрешителен режим на страната. Дневни грижи за малки деца. Социални услуги, подпомагане, образование, култура, изкуство, спорт, здравеопазване, национално природно и архитектурно наследство, екология, подпомагане на таланти. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕСИСЛАВА КРАСИМИРОВА КРЪСТЕВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДЕСИСЛАВА КРАСИМИРОВА КРЪСТЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БДП МЕДИА ЕООД на латиница ""BDP MEDIA" LTD" с ЕИК/ПИК 202465466 е основана на 1 Март 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-03-01
Регистрация на фирмата

2015-04-21
Промяна предмет на дейност
- Рекламна дейност, изработка на рекламни материали, планиране и организиране на рекламни събития и промоции, мениджмънт, маркетинг и връзки с обществеността. Консултантска дейност и подготовка на документи в сферата на европейски и международни програми и проекти. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина. Строеж, ремонт и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Извършване на инвеститорски, строително - монтажни и строително - ремонтни дейности. Превозни сделки. Импорт, експорт, комисионна, спедиционна, транспортно-спедиторска, лизингова, туристическа, складова, ресторантъорска и хотелиерска дейност, посредничество и представителство на български и чуждестранни фирми. Бартерни сделки, както и всякаква друга дейност незабранена от действащото законодателство на Република България, при спазване на лицензионния и разрешителен режим на страната.
+ Рекламна дейност, изработка на рекламни материали, планиране и организиране на рекламни събития и промоции, мениджмънт, маркетинг и връзки с обществеността. Консултантска дейност и подготовка на документи в сферата на европейски и международни програми и проекти. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина. Строеж, ремонт и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Извършване на инвеститорски, строително - монтажни и строително - ремонтни дейности. Превозни сделки. Импорт, експорт, комисионна, спедиционна, транспортно–спедиторска, лизингова, туристическа, складова, ресторантьорска и хотелиерска дейност, посредничество и представителство на български и чуждестранни фирми. Бартерни сделки, както и всякаква друга дейност незабранена от действащото законодателство на Република България, при спазване на лицензионния и разрешителен режим на страната. Дневни грижи за малки деца. Социални услуги, подпомагане, образование, култура, изкуство, спорт, здравеопазване, национално природно и архитектурно наследство, екология, подпомагане на таланти.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма