Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОК - 2 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202552088
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 26, 2013 11:17
Наименование
РОК - 2
Транслитерация
ROC - 2 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул. ЧИПРОВЦИ, 7 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; външно и вътрешнотърговска дейност с всички стоки разрешени от закона; бартерни сдел... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; външно и вътрешнотърговска дейност с всички стоки разрешени от закона; бартерни сделки; селскостопанска дейност; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество; превозна и туристическа дейност; транспортна дейност в страната и чужбина; ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко - продажба, ремонт и поддръжка на МПС; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; таксиметрови услуги в страната и чужбина, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БИСЕР КРЪСТЕВ АНГЕЛОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БИСЕР КРЪСТЕВ АНГЕЛОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОК - 2 ЕООД на латиница "ROC - 2 LTD" с ЕИК/ПИК 202552088 е основана на 26 Април 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РОК-2", но на 23 Април 2014 година то бива сменено на сегашното "РОК - 2". Седалището на компанията се намира в гр. Търговище, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-04-26
Регистрация на фирмата

2014-04-23
Промяна наименование
Името се сменя от РОК-2 на РОК - 2
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, РОСИЦА, 23
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул. ЧИПРОВЦИ, 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; външно и вътрешнотърговска дейност с всички стоки разрешени от закона; бартерни сделки; селскостопанска дейност; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество; превозна и туристическа дейност; транспортна дейност в страната и чужбина; ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко-продажба, ремонт и поддръжка на МПС; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; таксиметрови услуги в страната и чужбина, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; външно и вътрешнотърговска дейност с всички стоки разрешени от закона; бартерни сделки; селскостопанска дейност; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество; превозна и туристическа дейност; транспортна дейност в страната и чужбина; ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко - продажба, ремонт и поддръжка на МПС; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; таксиметрови услуги в страната и чужбина, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.

2014-05-14

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма