Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОРХИДЕЯ ММ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202580066
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 18, 2013 11:30
Наименование
ОРХИДЕЯ ММ
Транслитерация
Orchid MM EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 38017 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
9602 - ФРИЗЬОРСКИ И КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ
Предмет на дейност
Туристическа дейност - хотелиерство, ресторантьорство и тур-операторска дейност - след лиценз, организиране на младежки пътувания и студентски културно-обменни програми в чужбина, вътрешна и вън... Туристическа дейност - хотелиерство, ресторантьорство и тур-операторска дейност - след лиценз, организиране на младежки пътувания и студентски културно-обменни програми в чужбина, вътрешна и външна търговия, търговия на едро и дребно, фризьорски и козметични услуги, търговия с лекарства и лекарствени средства, производство и продажба на стоки, сувенири и услуги, търговска, посредническа и комисионерска и дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГАЛИНА ЙОРДАНОВА ДИМИТРОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГАЛИНА ЙОРДАНОВА ДИМИТРОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОРХИДЕЯ ММ ЕООД на латиница "Orchid MM EOOD" с ЕИК/ПИК 202580066 е основана на 18 Май 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2013-05-18
Регистрация на фирмата

2015-06-23
Промяна предмет на дейност
- Туристическа дейност- хотелиерство, ресторантьорство и тур-операторска дейност- след лиценз, организиране на младежки пътувания и студентски културно-обменни програми в чужбина, вътрешна и външна търговия, търговия на едро и дребно,търговия с лекарства и лекарствени средства, производство и продажба на стоки, сувенири и услуги, търговска, посредническа и комисионерска и дейност.
+ Туристическа дейност - хотелиерство, ресторантьорство и тур-операторска дейност - след лиценз, организиране на младежки пътувания и студентски културно-обменни програми в чужбина, вътрешна и външна търговия, търговия на едро и дребно, фризьорски и козметични услуги, търговия с лекарства и лекарствени средства, производство и продажба на стоки, сувенири и услуги, търговска, посредническа и комисионерска и дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма