Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИВЕРРЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202594315
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 28, 2013 10:19
Наименование
ВИВЕРРЕ
Транслитерация
VIVERRE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Костенец, ул. Китка, 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Консултантска дейност в областта на управлението, административни и спомагателни офис дейност, артистична и творческа дейност, управление и стопанисване и експлоатация на търговски обекти, рек... Консултантска дейност в областта на управлението, административни и спомагателни офис дейност, артистична и творческа дейност, управление и стопанисване и експлоатация на търговски обекти, рекламна, транспортна, спедиционна и складова дейност, туроператорска и турагентска дейност, туристическа дейност, хотелиерство и ресторантьорство, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество на чуждестранни и местни физически и юридически лица, складова дейност, търговия с промишлени, хранителни и битови стоки, както и други дейности за които няма законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕЛИ РУМЕНОВА НИКОЛОВА (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛИ РУМЕНОВА НИКОЛОВА (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИВЕРРЕ ЕООД на латиница "VIVERRE" с ЕИК/ПИК 202594315 е основана на 28 Май 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Костенец, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2013-05-28
Регистрация на фирмата

2022-08-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Костенец, КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 52
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Костенец, ул. Китка, 2
Промяна предмет на дейност
- УПРАВЛЕНИЕ И СТОПАНИСВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, РЕКЛАМНА, ТРАНСПОРТНА, СПЕДИЦИОННА И СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, ТУРОПЕРАТОРСКА И ТУРАГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ И МЕСТНИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ И БИТОВИ СТОКИ, КАКТО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ ЗА КОИТО НЯМА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.
+ Консултантска дейност в областта на управлението, административни и спомагателни офис дейност, артистична и творческа дейност, управление и стопанисване и експлоатация на търговски обекти, рекламна, транспортна, спедиционна и складова дейност, туроператорска и турагентска дейност, туристическа дейност, хотелиерство и ресторантьорство, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество на чуждестранни и местни физически и юридически лица, складова дейност, търговия с промишлени, хранителни и битови стоки, както и други дейности за които няма законова забрана.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма