Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Пи Ем Би Солюшънс ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202624185
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 14, 2013 16:23
Наименование
Пи Ем Би Солюшънс
Транслитерация
РМВ Solutions ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Люботрън, 19, бл. -, вх. Б, ет. 6 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
68.32 - Управление на недвижими имоти
Предмет на дейност
поддръжка и управление на недвижими имоти, строителство и ремонтни дейности, консултантски услуги, доставка на обзавеждане, машини и съоръжения и извършване на съответните технически услуги; п... поддръжка и управление на недвижими имоти, строителство и ремонтни дейности, консултантски услуги, доставка на обзавеждане, машини и съоръжения и извършване на съответните технически услуги; проектиране; инженерингова дейност; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова и дейност на търговско представителство и посредничество; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, както и други дейности, чието извършване не е забранено от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Божидар Георгиев Захариев (свързан с 1 фирма)
Управител: Михаел Хьолцле (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Божидар Георгиев Захариев 50.00 лв - 0.50% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Мариана Иванова Матеева-Хьолцле 50.00 лв - 0.50% дял (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Пи Ем Би Солюшънс ООД на латиница "РМВ Solutions ltd." с ЕИК/ПИК 202624185 е основана на 14 Юни 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ММХ ТРЕЙД", но на 31 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "Пи Ем Би Солюшънс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2013-06-14
Регистрация на фирмата

2023-08-31
Промяна наименование
Името се сменя от ММХ ТРЕЙД на Пи Ем Би Солюшънс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 325Б, вх. 1, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Люботрън, 19, бл. -, вх. Б, ет. 6
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на строителни материали; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; превозни сделки – превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, комисионни и спедиционни сделки (пo законоустановения ред), хотелиерски, туристически, рекламни сделки, ресторантьорство, търговско представителство и посредничество, а така също и извършването на всяка друга търговска сделка, която не е забранена със закон, а когато се изисква лиценз или разрешителен режим – след издаване на лиценз или съответното разрешение.
+ поддръжка и управление на недвижими имоти, строителство и ремонтни дейности, консултантски услуги, доставка на обзавеждане, машини и съоръжения и извършване на съответните технически услуги; проектиране; инженерингова дейност; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова и дейност на търговско представителство и посредничество; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, както и други дейности, чието извършване не е забранено от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма