Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОМНИ ТРЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202651531
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202651531 от 2019-01-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 8, 2013 15:28
Наименование
ОМНИ ТРЕЙД
Транслитерация
"OMNI TRADE" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул. Вашингтон, 1, вх. Д, ет. 1, офис 16 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид;, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произхо... покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид;, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, продажба на стоки собствено производство; търговия с животни и фуражи, зърнени храни и техни производни, търговия с всякакви хигиенни продукти, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка . строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външно¬търговска дейност; счетоводни услуги, както и предоставянето на всички незабранени от закона услуги .Дейността на дружеството ще се осъществява в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СААД МОХАМЕД А. АБОСЛАХ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СААД МОХАМЕД А. АБОСЛАХ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОМНИ ТРЕЙД ЕООД на латиница ""OMNI TRADE" Ltd." с ЕИК/ПИК 202651531 е основана на 8 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Кърджали, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2013-07-08
Регистрация на фирмата

2018-11-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. "Д-р Иван Жечков", 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул. Вашингтон, 1, вх. Д, ет. 1, офис 16
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; външнотърговска дейност; счетоводни услуги, както и предоставянето на всички незабранени от закона услуги.
+ покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид;, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, продажба на стоки собствено производство; търговия с животни и фуражи, зърнени храни и техни производни, търговия с всякакви хигиенни продукти, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка . строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външно¬търговска дейност; счетоводни услуги, както и предоставянето на всички незабранени от закона услуги .Дейността на дружеството ще се осъществява в страната и чужбина.

2019-01-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202651531 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма