Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АРТЕКС ДИЗАЙН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202708434
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202708434 от 2021-10-05 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
August 22, 2013 15:33
Наименование
АРТЕКС ДИЗАЙН
Транслитерация
ARTEKS DESIGN
Оборот
600,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, НЕОФИТ РИЛСКИ, 46, ет. 6 Виж на картата
Има 35 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на проектантски, консултантски и експертни услуги в областта на архитектурата, градоустройството, териториалното и ландшафтното устройство, дизайн и интериор, покупка, изпълнени... Извършване на проектантски, консултантски и експертни услуги в областта на архитектурата, градоустройството, териториалното и ландшафтното устройство, дизайн и интериор, покупка, изпълнение на строително-монтажни дейности и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на вещи, производство и търговия на дребно и едро със стоки от всякакъв вид, разрешени от действащото законодателство, внос и износ на всякакъв вид стоки и услуги, с изключение на забранените от действащите нормативни актове, както и извършване на всички други сделки, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН ПЛАМЕНОВ МИРЯНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЛАМЕН ПЛАМЕНОВ МИРЯНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 600,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АРТЕКС ДИЗАЙН ЕООД на латиница "ARTEKS DESIGN" с ЕИК/ПИК 202708434 е основана на 22 Август 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 600,000 лв.

Хронология

2013-08-22
Регистрация на фирмата

2019-02-19
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОЕКТАНТСКИ, КОНСУЛТАНТСКИ И ЕКСПЕРТНИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА АРХИТЕКТУРАТА, ГРАДОУСТРОЙСТВОТО, ТЕРИТОРИАЛНОТО И ЛАНДШАФТНОТО УСТРОЙСТВО, ДИЗАЙН И ИНТЕРИОР, ПОКУПКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ И/ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ВЕЩИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО СЪС СТОКИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД, РАЗРЕШЕНИ ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, ВНОС И ИЗНОС НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ И УСЛУГИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЗАБРАНЕНИТЕ ОТ ДЕЙСТВАЩИТЕ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Извършване на проектантски, консултантски и експертни услуги в областта на архитектурата, градоустройството, териториалното и ландшафтното устройство, дизайн и интериор, покупка, изпълнение на строително-монтажни дейности и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на вещи, производство и търговия на дребно и едро със стоки от всякакъв вид, разрешени от действащото законодателство, внос и износ на всякакъв вид стоки и услуги, с изключение на забранените от действащите нормативни актове, както и извършване на всички други сделки, които не са забранени от закона.

2021-10-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202708434 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма