Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕЦЕКО ГАЗ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на December 5, 2018 10:10
ЕИК/ПИК
202817202
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202817202 от 2015-05-08 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 15, 2013 11:21
Наименование
ТЕЦЕКО ГАЗ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, Западна Индустриална Зона, площадка на „Свилоза” Виж на картата
Предмет на дейност
Изграждане и управление на газоразпределителни мрежи, както и пренос, разпределение и снабдяване с природен газ, включително всички свързани с това дейности, присъединяване, развитие и поддр... Изграждане и управление на газоразпределителни мрежи, както и пренос, разпределение и снабдяване с природен газ, включително всички свързани с това дейности, присъединяване, развитие и поддръжка на мрежите и всякаква второстепенна производствена дейност и/или дейност, свързана с посочената(след получаване на лиценз), доставка и пренос с камион на компресиран газ на крайни клиенти; Производство на електрическа и топлинна енергия (след получаване на лиценз); финансиране, инвестиционно проектиране и изграждане на енергийни съоръжения и обекти; консултантска дейност в областта на енергетиката и енергийната ефективност, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИХАИЛ ЛЮБЕНОВ ДРУМЕВ (свързан с 5 фирми)
Управител: МИХАИЛ ЛЮБЕНОВ ДРУМЕВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИХАИЛ ЛЮБЕНОВ ДРУМЕВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕЦЕКО ГАЗ ЕООД с ЕИК/ПИК 202817202 е основана на 15 Ноември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Свищов, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2013-11-15
Регистрация на фирмата

2013-11-28
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕЦЕКО ГАЗ на ТЕЦЕКО ПАУЪР
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПРИРОДЕН ГАЗ (СЛЕД ЛИЦЕНЗИРАНЕ), ПPOEKTИPAHE, ИЗГPAЖДAHE, EKCПЛOATAЦИЯ И PEMOHT HA ГAЗOPAЗПPEДEЛИTEЛHA MPEЖA B OБEKTИ И CЪOPЪЖEHИЯ, CBЪPЗAHИ C ИЗПOЛЗBAHETO HA ПPИPOДEH ГAЗ И ПРОДАЖБА НА ПРИРОДЕН ГАЗ (след лиценз) КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Производство на електрическа и топлинна енергия (след получаване на лиценз); финансиране, инвестиционно проектиране и изграждане на енергийни съоръжения и обекти; консултантска дейност в областта на енергетиката и енергийната ефективност, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

2013-12-20
Промяна едноличен собственик на капитала

2014-02-14
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-05-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202817202 на основание друго от ЗДДС

2016-12-22
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-12-05
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕЦЕКО ПАУЪР на ТЕЦЕКО ГАЗ
Промяна предмет на дейност
- Производство на електрическа и топлинна енергия (след получаване на лиценз); финансиране, инвестиционно проектиране и изграждане на енергийни съоръжения и обекти; консултантска дейност в областта на енергетиката и енергийната ефективност, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ Изграждане и управление на газоразпределителни мрежи, както и пренос, разпределение и снабдяване с природен газ, включително всички свързани с това дейности, присъединяване, развитие и поддръжка на мрежите и всякаква второстепенна производствена дейност и/или дейност, свързана с посочената(след получаване на лиценз), доставка и пренос с камион на компресиран газ на крайни клиенти; Производство на електрическа и топлинна енергия (след получаване на лиценз); финансиране, инвестиционно проектиране и изграждане на енергийни съоръжения и обекти; консултантска дейност в областта на енергетиката и енергийната ефективност, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

2018-12-05
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма