Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АСТРАЛ ФАРМА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202827285
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 22, 2013 13:28
Наименование
АСТРАЛ ФАРМА
Транслитерация
Astral Pharma EOOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.„Уилям Гладстон”, 29, ет. 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
BЪTPEШHO И BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHTCTBO HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA, TЪPГOBИЯ C ЛEKAPCTBEHИ CPEДCTBA, КАКТО И ВСЯ... BЪTPEШHO И BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHTCTBO HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA, TЪPГOBИЯ C ЛEKAPCTBEHИ CPEДCTBA, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ИЛИ ОГРАНИЧЕНА СЪС ЗАКОН, КАТО В СЛУЧАЙ, ЧЕ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА СЪОТВЕТНИЯ ВИД ДЕЙНОСТ СЕ ИЗИСКВА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ЛИЦЕНЗ/РАЗРЕШЕНИЕ, СЪЩАТА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА СЛЕД ИЗДАВАНЕТО МУ ОТ КОМПЕТЕНТНИЯ ЗА ТОВА ОРГАН. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Атанас Борисов Зафиров (свързан с 3 фирми)
Съдружник: АТАНАС БОРИСОВ ЗАФИРОВ 5,500.00 лв - 55.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ЙОРДАН ИВАНОВ ЙОРДАНОВ 500.00 лв - 5.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ТАТЯНА ДВОРЯШИНА 1,600.00 лв - 16.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПЕТЪР ДИМИТРОВ ПОПОВ 2,400.00 лв - 24.00% дял (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Атанас Борисов Зафиров (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АСТРАЛ ФАРМА ООД на латиница "Astral Pharma EOOD" с ЕИК/ПИК 202827285 е основана на 22 Ноември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СКАЙ ЛАНД ПРОПЪРТИС", но на 5 Ноември 2020 година то бива сменено на сегашното "АСТРАЛ ФАРМА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2013-11-22
Регистрация на фирмата

2014-01-06

2015-02-18

2017-03-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул.„Шар планина”, 59-63
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.„Българска легия”, 36

2018-02-23
Промяна наименование
Името се сменя от СКАЙ ЛАНД ПРОПЪРТИС на СТАНДИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ТРЕЙДИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.„Българска легия”, 36
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.„Уилям Гладстон”, 29
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба, управление, сервиз и поддръжка на недвижими имоти и прилежащите към тях съоръжения и оборудване, хотелиерски, туристически и рекламни услуги, търговия с всякакъв вид стоки, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган.
+ проиводство, внос, износ, дистрибуция и търговия на всички видове нефтопродукти, газопродукти, нефтохимия и химия, междинни продукти и технологии, производство и дистрибуция на биодизел и екогорива, изграждане и експлоатация на нефтопродуктови складове, бази, хранилища, пречистващи инсталации, безмитни складове, терминали и други съоръжения, логистични услуги и логистично-оперативна дейност, всякакъв вид воден, въздушен, железопътен и наземен транспорт, както и всяка друга дейност, която не е забранена или ограничена със закон, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган.

2018-10-12
Промяна наименование
Името се сменя от СТАНДИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ТРЕЙДИНГ на АЗЗА ПРОСПЕРИТИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.„Уилям Гладстон”, 29
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.„Уилям Гладстон”, 29, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- проиводство, внос, износ, дистрибуция и търговия на всички видове нефтопродукти, газопродукти, нефтохимия и химия, междинни продукти и технологии, производство и дистрибуция на биодизел и екогорива, изграждане и експлоатация на нефтопродуктови складове, бази, хранилища, пречистващи инсталации, безмитни складове, терминали и други съоръжения, логистични услуги и логистично-оперативна дейност, всякакъв вид воден, въздушен, железопътен и наземен транспорт, както и всяка друга дейност, която не е забранена или ограничена със закон, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган.
+ Консултантска дейност и мениджмънт по международни проекти, бизнес планиране, анализ и управление, както и всяка друга дейност, която не е забранена или ограничена със закон, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган.

2020-11-05
Промяна наименование
Името се сменя от АЗЗА ПРОСПЕРИТИ на АСТРАЛ ФАРМА
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност и мениджмънт по международни проекти, бизнес планиране, анализ и управление, както и всяка друга дейност, която не е забранена или ограничена със закон, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган.
+ BЪTPEШHO И BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHTCTBO HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA, TЪPГOBИЯ C ЛEKAPCTBEHИ CPEДCTBA, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ИЛИ ОГРАНИЧЕНА СЪС ЗАКОН, КАТО В СЛУЧАЙ, ЧЕ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА СЪОТВЕТНИЯ ВИД ДЕЙНОСТ СЕ ИЗИСКВА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ЛИЦЕНЗ/РАЗРЕШЕНИЕ, СЪЩАТА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА СЛЕД ИЗДАВАНЕТО МУ ОТ КОМПЕТЕНТНИЯ ЗА ТОВА ОРГАН.

2021-05-10
Промяна съдружници
- Петър Димитров Попов - 5000 лв - 50.00% дял
- Атанас Борисов Зафиров - 5000 лв - 50.00% дял
+ ПЕТЪР ДИМИТРОВ ПОПОВ - 2400 лв - 24.00% дял
+ ТАТЯНА ДВОРЯШИНА - 1600 лв - 16.00% дял
+ ЙОРДАН ИВАНОВ ЙОРДАНОВ - 500 лв - 5.00% дял
+ АТАНАС БОРИСОВ ЗАФИРОВ - 5500 лв - 55.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма