Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СГС ГРУП 2000 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202835321
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 28, 2013 13:42
Наименование
СГС ГРУП 2000
Транслитерация
SGS GRUP 2000
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул.ДОБРОВСКА, 42А Виж на картата
Предмет на дейност
Дейности по събиранетона парични вземания, цедиране и цесиране на вземания от събиране на банкови задължения, задължения на физически лица, както и между фирмени, и за трети лица, създаване ... Дейности по събиранетона парични вземания, цедиране и цесиране на вземания от събиране на банкови задължения, задължения на физически лица, както и между фирмени, и за трети лица, създаване на организация за повсеместно съдене на длъжници на дружеството или на трети лица или контрахенти на дружеството на територията на цялата страна, както и организация на събирането чрез държавни съдебно-изпълнителни служби или частни съдебни изпълнители съобразно законите на Република България, или когато това се изисква от закона след получаване на съответната лицензия, разрешение, регистрация или уведомление, както и всяка друга дейност и услуга, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СВИЛЕН РУСЕВ СПАСОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СТИЛИЯН КОСТОВ СТОЯНОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СВИЛЕН РУСЕВ СПАСОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СВИЛЕН РУСЕВ СПАСОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СГС ГРУП 2000 ООД на латиница "SGS GRUP 2000" с ЕИК/ПИК 202835321 е основана на 28 Ноември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЛПМАСТЕР-2010", но на 25 Април 2014 година то бива сменено на сегашното "СГС ГРУП 2000". Седалището на компанията се намира в гр. Разград, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-11-28
Регистрация на фирмата

2014-04-25
Промяна наименование
Името се сменя от АЛПМАСТЕР-2010 на СГС ГРУП 2000
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С НЕЯ; ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПРЕВОЗ НА ХОРА И ТОВАРИ, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ; ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ; РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ХОТЕЛИЕРСТВО; ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ; РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, /търговска/ по смисъла на чл.1 ал.1 от ТЗ и незабранена със закон.
+ Дейности по събиранетона парични вземания, цедиране и цесиране на вземания от събиране на банкови задължения, задължения на физически лица, както и между фирмени, и за трети лица, създаване на организация за повсеместно съдене на длъжници на дружеството или на трети лица или контрахенти на дружеството на територията на цялата страна, както и организация на събирането чрез държавни съдебно-изпълнителни служби или частни съдебни изпълнители съобразно законите на Република България, или когато това се изисква от закона след получаване на съответната лицензия, разрешение, регистрация или уведомление, както и всяка друга дейност и услуга,която не е забранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма