Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Розенфелд и Ко АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202869206
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202869206 от 2014-10-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 21, 2013 13:14
Наименование
Розенфелд и Ко
Транслитерация
"Rosenfeld & Co"
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Цар Калоян, 36, вх. А Виж на картата
Има 18 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, управление и доставка на аудиовизуални медийни услуги, телевизионни проекти и програми; придобиване, управление и сделки по занятие с дялови /капиталови/ участия в търговски дружес... Производство, управление и доставка на аудиовизуални медийни услуги, телевизионни проекти и програми; придобиване, управление и сделки по занятие с дялови /капиталови/ участия в търговски дружества, развиващи дейности в областта на телекомуникациите, производството, предоставянето и/или разпространението на аудио-визуални медийни и/или електронни съобщителни услуги и продукти – в страната и чужбина; придобиване и управление на медийни и/или телекомуникационни активи, електронни съобщителни продукти, оборудване и инфраструктурни съоръжения - в страната и чужбина; изработка, поддръжка и сделки с интернет сайтове, уеб страници и всякакви интернет проекти и услуги - в страната и чужбина; консултантски услуги в областта на производството, маркетинга и разпространението на всякакви, разрешени от закона интернет услуги, телевизионна и аудио-визуална продукция; рекламна дейност, в т.ч. производство и сделки с рекламна продукция; придобиване на вземания, права по вземания и сделки с тях; финансово-счетоводни консултации; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица (след издаване на съответните разрешения и лицензи), както и всякаква друга дейност, която не е забранена от законите в Реп. България. прочети още скрии
Съвет на директорите
Георги Николаев Пашов (свързан с 4 фирми)
Моника Цанкова Вачева (свързан с 1 фирма)
Явор Любомиров Веселинов (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Розенфелд и Ко АД на латиница ""Rosenfeld & Co"" с ЕИК/ПИК 202869206 е основана на 21 Декември 2013 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - March 10, 2021 14:37
Годишен финансов отчет - March 10, 2021 14:37
Годишен финансов отчет - August 9, 2019 15:21
Годишен финансов отчет - August 9, 2019 15:21
Годишен финансов отчет - August 9, 2019 14:53
Годишен финансов отчет - August 9, 2019 14:49
Годишен финансов отчет - August 9, 2019 14:49
Годишен финансов отчет - August 9, 2019 14:49
Годишен финансов отчет - August 9, 2019 14:49
Годишен финансов отчет - September 1, 2016 16:30

Хронология

2013-12-21
Регистрация на фирмата

2014-10-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Цар Иван Асен ІІ, 111, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Цар Калоян, 36, вх. А

2014-10-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202869206 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-01-11
Промяна предмет на дейност
- Придобиване, управление и сделки по занятие с дялови /капиталови/ участия в търговски дружества, развиващи дейности в областта на телекомуникациите, производството, предоставянето и/или разпространението на електронни съобщителни услуги и продукти – в страната и чужбина; придобиване на телекомуникационни активи, електронни съобщителни продукти, оборудване и инфраструктурни съоръжения - в страната и чужбина; изработка, поддръжка и сделки с интернет сайтове, уеб страници и всякакви интернет проекти и услуги - в страната и чужбина; консултантски услуги в областта на производството, маркетинга и разпространението на всякакви, разрешени от закона интернет услуги, телевизионна и аудио-визуална продукция; рекламна дейност, в т.ч. производство и сделки с рекламна продукция; придобиване на вземания, права по вземания и сделки с тях; финансово-счетоводни консултации; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица (след издаване на съответните разрешения и лицензи), както и всякаква друга дейност, която не е забранена от законите в Реп. България.
+ Производство, управление и доставка на аудиовизуални медийни услуги, телевизионни проекти и програми; придобиване, управление и сделки по занятие с дялови /капиталови/ участия в търговски дружества, развиващи дейности в областта на телекомуникациите, производството, предоставянето и/или разпространението на аудио-визуални медийни и/или електронни съобщителни услуги и продукти – в страната и чужбина; придобиване и управление на медийни и/или телекомуникационни активи, електронни съобщителни продукти, оборудване и инфраструктурни съоръжения - в страната и чужбина; изработка, поддръжка и сделки с интернет сайтове, уеб страници и всякакви интернет проекти и услуги - в страната и чужбина; консултантски услуги в областта на производството, маркетинга и разпространението на всякакви, разрешени от закона интернет услуги, телевизионна и аудио-визуална продукция; рекламна дейност, в т.ч. производство и сделки с рекламна продукция; придобиване на вземания, права по вземания и сделки с тях; финансово-счетоводни консултации; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица (след издаване на съответните разрешения и лицензи), както и всякаква друга дейност, която не е забранена от законите в Реп. България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма