Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИННОВАТЕКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202921813
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202921813 от 2014-02-21 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 5, 2014 11:30
Наименование
ИННОВАТЕКС
Транслитерация
INNOVATEKS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул.Сан Стефано, 4 Виж на картата
Код на икономическа дейност
14.13 - Производство на горно облекло, без работно
Предмет на дейност
Производство на горно облекло и други текстилни изделия. Търговско посредничество и представителство, комисионна, спедиционна, складова, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, ... Производство на горно облекло и други текстилни изделия. Търговско посредничество и представителство, комисионна, спедиционна, складова, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, програмна, импресарска дейност, търговия, внос, износ на стоки, услуги, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговия и производство на зърно, семена, фуражи и други селскостопански култури, покупка, митническо агентиране, транспортно агентиране, агентиране при международна търговия, строеж и обзавеждане на недвижими имоти и продажба на същите, инвестиране в дейности и предприятия, осъществяване в страната и зад граница на всички дейности които не противоречат на закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Георги Стоянов Котев (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Георги Стоянов Котев (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИННОВАТЕКС ЕООД на латиница "INNOVATEKS" с ЕИК/ПИК 202921813 е основана на 5 Февруари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-02-05
Регистрация на фирмата

2014-02-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202921813 на основание друго от ЗДДС

2014-03-19
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговско посредничество и представителство, комисионна, спедиционна, складова, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, програмна, импресарска дейност, търговия, внос, износ на стоки, услуги, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид, производство иа стоки с цел продажба, търговия и производство на зърно, семена, фуражи и други селскостопански култури, покупка, митническо агентиране, транспортно агентиране, агентиране при международна търговия, строеж и обзавеждане на недвижими имоти и продажба на същите, инвестиране в дейности и предприятия, осъществяване в страната и зад граница на всички дейности, които не противоречат на закона.
+ Производство на горно облекло и други текстилни изделия. Търговско посредничество и представителство, комисионна, спедиционна, складова, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, програмна, импресарска дейност, търговия, внос, износ на стоки, услуги, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговия и производство на зърно, семена, фуражи и други селскостопански култури, покупка, митническо агентиране, транспортно агентиране, агентиране при международна търговия, строеж и обзавеждане на недвижими имоти и продажба на същите, инвестиране в дейности и предприятия, осъществяване в страната и зад граница на всички дейности които не противоречат на закона.

2014-03-20
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма