Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОКИ-ТУР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202936174
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202936174 от 2015-07-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 14, 2014 15:05
Наименование
ОКИ-ТУР
Транслитерация
"OKI-TUR" EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, бул. "Съединение", 62 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи, не забранени от закона е цел продажбата им в страната или чужбина в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажбата им в страната ил... Покупка на стоки или други вещи, не забранени от закона е цел продажбата им в страната или чужбина в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажбата им в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски /извън случаите на чл.2, т.3 от ТЗ/; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги /при условията на чл.1, ал.3 от ТЗ/; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външнотърговска дейност след надлежно разрешение /при условията на чл.1, ал.3 от ТЗ/. Извършване на услуги за отдаване на автомобили под наем. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕДКО СТОЯНОВ НЕСТОРОВ (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НЕДКО СТОЯНОВ НЕСТОРОВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОКИ-ТУР ЕООД на латиница ""OKI-TUR" EOOD" с ЕИК/ПИК 202936174 е основана на 14 Февруари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2014-02-14
Регистрация на фирмата

2014-05-27
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-01-28
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи, не забранени от закона с цел продажбата им в страната или чужбина в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажбата им в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски /извън случаите на чл, 2, т. 3, от ТЗ/; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги /при условията на чл. 1, ал. 3 от ТЗ/; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външнотърговска дейност след надлежно разрешение /при условията на чл. 1, ал. 3 от ТЗ/.
+ Покупка на стоки или други вещи,не забранени от закона е цел продажбата им в страната или чужбина в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажбата им в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски /извън случаите на чл.2, т.3 от ТЗ/; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги /при условията на чл.1, ал.3 от ТЗ/; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външнотърговска дейност след надлежно разрешение /при условията на чл.1, ал.3 от ТЗ/. Извършване на услуги за отдаване на автомобили под наем.

2015-07-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202936174 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-05-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Минерални бани, ул.КАПИТАН ПЕТКО, 31
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, бул. "Съединение", 62

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма