Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛЕСА ТРАНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202956903
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202956903 от 2014-05-09 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 28, 2014 15:04
Наименование
АЛЕСА ТРАНС
Транслитерация
ALESA TRANS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бул. КНЯГИНЯ МАРИЯ ЛУИЗА, 195 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Внос. доставка, съхранение, дистрибуция и търговия с газ пропан-бутан, метан, течни горива, петрол и петролни продукти от внос и местно производство, управление и стопанисване на обекти за... Внос. доставка, съхранение, дистрибуция и търговия с газ пропан-бутан, метан, течни горива, петрол и петролни продукти от внос и местно производство, управление и стопанисване на обекти за търговия на едро и дребно с горива, покупка на стоки в първоначален, преработен или обработен вид и последващата им продажба, външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона; разкриване на собствени търговски обекти; производство на стоки с цел продажба; предприемаческа дейност; както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство, а когато се изисква разрешителен режим - след получаването на съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКСАНДЪР БОРИСОВ ПЕШЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АЛЕКСАНДЪР БОРИСОВ ПЕШЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛЕСА ТРАНС ЕООД на латиница "ALESA TRANS" с ЕИК/ПИК 202956903 е основана на 28 Февруари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2014-02-28
Регистрация на фирмата

2014-04-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. ПРЕКИ ПЪТ, 40
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, МАРИЯ ЛУИЗА, 195
Промяна едноличен собственик на капитала

2014-05-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202956903 на основание друго от ЗДДС

2014-05-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, МАРИЯ ЛУИЗА, 195
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бул. КНЯГИНЯ МАРИЯ ЛУИЗА, 195
Промяна предмет на дейност
- ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ ЗА ПРОМИШЛЕНО И ЛИЧНО ПОТРЕБЛЕНИЕ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, РАЗКРИВАНЕ НА СОБСТВЕНИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Внос. доставка, съхранение, дистрибуция и търговия с газ пропан-бутан, метан, течни горива, петрол и петролни продукти от внос и местно производство, управление и стопанисване на обекти за търговия на едро и дребно с горива, покупка на стоки в първоначален, преработен или обработен вид и последващата им продажба, външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона; разкриване на собствени търговски обекти; производство на стоки с цел продажба; предприемаческа дейност; както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство, а когато се изисква разрешителен режим - след получаването на съответното разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма