Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИМАРА ГЛОБАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202986259
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 21, 2014 10:03
Наименование
ВИМАРА ГЛОБАЛ
Транслитерация
Vimara Global GmbH
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. Тодорини кукли, 1Б Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Импорт/Експорт, търговия на едро и дребно със стоки и услуги за ежедневна употреба чрез директна продажба, както и чрез търговски структури, включително интернет-търговия; Развитие на концепции ... Импорт/Експорт, търговия на едро и дребно със стоки и услуги за ежедневна употреба чрез директна продажба, както и чрез търговски структури, включително интернет-търговия; Развитие на концепции за търговия и услуги, управление, позициониране, отдаване под наем и търговия на стоки и услуги; Управление на интернет-платформи от всякакъв вид; Обработка на поръчки от интернет-презентации на стоки и услуги, както и тяхното позициониране, разпространение и управление; Управление на активите на дружеството в страната и чужбина, закупуване на недвижими имоти и придобиване на всякакви права, необходими за провеждането на неговата дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАЛФ КЕЛЛЕР (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Мике Хассе (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИМАРА ГЛОБАЛ ЕООД на латиница "Vimara Global GmbH" с ЕИК/ПИК 202986259 е основана на 21 Март 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИНКАСАРЕ ГЛОБАЛ", но на 24 Януари 2015 година то бива сменено на сегашното "ВИМАРА ГЛОБАЛ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-03-21
Регистрация на фирмата

2014-11-03
Промяна управители

2015-01-24
Промяна наименование
Името се сменя от ИНКАСАРЕ ГЛОБАЛ на ВИМАРА ГЛОБАЛ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно със стоки и услуги за ежедневна употреба чрез директна продажба, както и чрез търговски структури, включително интернет-търговия; Развитие на концепции за търговия и услуги, управление, позициониране, отдаване под наем и търговия на стоки и услуги; Управление на интернет-платформи от всякакъв вид; Обработка на поръчки от интернет-презентации на стоки и услуги, както и тяхното позициониране, разпространение и управление; Управление на активите на дружеството и придобиване на всякакви права, необходими за провеждането на неговата дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Импорт/Експорт, търговия на едро и дребно със стоки и услуги за ежедневна употреба чрез директна продажба, както и чрез търговски структури, включително интернет-търговия; Развитие на концепции за търговия и услуги, управление, позициониране, отдаване под наем и търговия на стоки и услуги; Управление на интернет-платформи от всякакъв вид; Обработка на поръчки от интернет-презентации на стоки и услуги, както и тяхното позициониране, разпространение и управление; Управление на активите на дружеството в страната и чужбина,закупуване на недвижими имоти и придобиване на всякакви права, необходими за провеждането на неговата дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2015-05-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бл. 47Б, вх. 1, ет. 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. Тодорини кукли, 1Б
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма