Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Колоззеум ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204081044
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204081044 от 2017-06-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 18, 2016 10:40
Наименование
Колоззеум
Транслитерация
"Colosseum" GmbH.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. "21-ви век", 9, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
46.13 - Търговско посредничество с дървен материал и материали за строителството
Предмет на дейност
Предмет на дейност на дружеството е отдаване под наем на търговски превозни средства и сменяеми каросерии в страната и в чужбина, както и дейности по маневриране и ремонти на превозни средства и кон... Предмет на дейност на дружеството е отдаване под наем на търговски превозни средства и сменяеми каросерии в страната и в чужбина, както и дейности по маневриране и ремонти на превозни средства и контейнери. Освен това, консултиране на предприятия и консултантски услуги, наименоване и откриване на предприятия. Консултиране в областта на търговията и услугите, както и поемане на управленски задания за предприятия от всякакъв отрасъл. Проектиране, разработване, както и консултиране и посредничество за задания от собствената бизнес дейност за други предприятия и потребители в страната и в чужбина.Дружеството може да създава несамостоятелни и самостоятелни филиали / обекти на стопанска дейност в страната и в чужбина и да участва в предприятия със същия или сходен предмет на дейност в страната и в чужбина. Освен това дружеството може да извършва всякакви сделки, които пряко или непряко служат на неговия предмет на дейност, също и придобиване и управление на недвижими имоти. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ ВАСИЛЕВ ВАСИЛЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАСИЛ ВАСИЛЕВ ВАСИЛЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Колоззеум ЕООД на латиница ""Colosseum" GmbH." с ЕИК/ПИК 204081044 е основана на 18 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РЕАЛ ЕСТЕЙТ ЕНТЕРПРАЙЗ енд ПАРТНЕР", но на 31 Януари 2018 година то бива сменено на сегашното "Колоззеум". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-05-18
Регистрация на фирмата

2017-03-21
Промяна наименование
Името се сменя от РЕАЛ ЕСТЕЙТ ЕНТЕРПРАЙЗ енд ПАРТНЕР на ПЕТРОТЕК
Промяна предмет на дейност
- Консултиране на фирми, търговско консултиране и консултиране относно извършване на услуги, както и изпълняване на управленчески задачи за дружества от всякакъв тип.Придобиване, продажба и управление, както и отдаване под наем на недвижимо имущество от всякакъв тип.Дружеството има право да сключва фирмени договори от всякакъв тип и най-вече да поема ръководството и управлението, както и финансовото приключване на други фирми. С цел придобиване на капитал, то има право да привлича трети страни в качеството им на скрити или открити негласни съдружници или на такива с право на участие в печалбата, управление на собствените на дружеството активи, учредяване, участие и управление на други търговски и командитни дружества в страната и чужбина, в това число учредяване, участие и управление на Европейско дружество, както и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена от закона.Дружеството може освен това да се занимава с всички сделки, които пряко или косвено са подходящи за изпълнение на целта му. То може да основава клонове и филиали в страната и в чужбина и да участва в съдружие в други фирми.Дружеството извършва всякаква друга стопанска дейност с изключение на забранената с нормативен акт и придобива всякакви права, необходими за осъществяване на неговия предмет на дейност, в съответствие с действуващото законодателство.
+ Търговия с мазнини от растителен и животински произход във всяко състояние и вид, преработка и производство на такива продукти, включително преработка на отпадни продукти за повторна употреба. Разработка и производство на енергийни продукти и в течен вид.Консултиране на фирми, търговско консултиране и консултиране относно извършване на услуги, както и изпълняване на управленчески задачи за дружества от всякакъв тип.Придобиване, продажба и управление, както и отдаване под наем на недвижимо имущество от всякакъв тип.Дружеството има право да сключва фирмени договори от всякакъв тип и най-вече да поема ръководството и управлението, както и финансовото приключване на други фирми. С цел придобиване на капитал, то има право да привлича трети страни в качеството им на скрити или открити негласни съдружници или на такива с право на участие в печалбата, управление на собствените на дружеството активи, учредяване, участие и управление на други търговски и командитни дружества в страната и чужбина, в това число учредяване, участие и управление на Европейско дружество, както и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена от закона. Дружеството може освен това да се занимава с всички сделки, които пряко или косвено са подходящи за изпълнение на целта му. То може да основава клонове и филиали в страната и в чужбина и да участва в съдружие в други фирми.

2017-06-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204081044 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-01-31
Промяна наименование
Името се сменя от ПЕТРОТЕК на Колоззеум
Промяна предмет на дейност
- Търговия с мазнини от растителен и животински произход във всяко състояние и вид, преработка и производство на такива продукти, включително преработка на отпадни продукти за повторна употреба. Разработка и производство на енергийни продукти и в течен вид.Консултиране на фирми, търговско консултиране и консултиране относно извършване на услуги, както и изпълняване на управленчески задачи за дружества от всякакъв тип.Придобиване, продажба и управление, както и отдаване под наем на недвижимо имущество от всякакъв тип.Дружеството има право да сключва фирмени договори от всякакъв тип и най-вече да поема ръководството и управлението, както и финансовото приключване на други фирми. С цел придобиване на капитал, то има право да привлича трети страни в качеството им на скрити или открити негласни съдружници или на такива с право на участие в печалбата, управление на собствените на дружеството активи, учредяване, участие и управление на други търговски и командитни дружества в страната и чужбина, в това число учредяване, участие и управление на Европейско дружество, както и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена от закона. Дружеството може освен това да се занимава с всички сделки, които пряко или косвено са подходящи за изпълнение на целта му. То може да основава клонове и филиали в страната и в чужбина и да участва в съдружие в други фирми.
+ Предметът на дейност на фирмата е внос и износ на сглобяеми къщи, както и търговия и разпространение на сглобяеми къщи в страната и чужбина. Освен това: монтаж и демонтаж на сглобяеми къщи, а също и дейности по възлагане на трети лица или като главен изпълнител на трети лица.Дружеството има право да открива самостоятелни и несамостоятелни клонове в чужбина или да си работи с трети договорни партньори при извършването на услуги, разпространение и монтаж на сглобяеми къщи.Освен това: консултиране на фирми, търговско консултиране и услуги, както и поемането на задачи по мениджмънта за фирми от всякакъв търговски вид. Също така: придобиване, продажба и управление, както и отдаване под наем на недвижими имоти от всякакъв вид; разработване на проекти за трети лица, както и финансиране на проекти за трети лица.Освен това дружеството може да извършва сделки от всякакъв вид, които директно или индиректно служат на целите на дружеството. То може да учредява филиали и клонове в страната и чужбина и да участва в други фирми.

2021-12-07
Промяна предмет на дейност
- Предметът на дейност на фирмата е внос и износ на сглобяеми къщи, както и търговия и разпространение на сглобяеми къщи в страната и чужбина. Освен това: монтаж и демонтаж на сглобяеми къщи, а също и дейности по възлагане на трети лица или като главен изпълнител на трети лица.Дружеството има право да открива самостоятелни и несамостоятелни клонове в чужбина или да си работи с трети договорни партньори при извършването на услуги, разпространение и монтаж на сглобяеми къщи.Освен това: консултиране на фирми, търговско консултиране и услуги, както и поемането на задачи по мениджмънта за фирми от всякакъв търговски вид. Също така: придобиване, продажба и управление, както и отдаване под наем на недвижими имоти от всякакъв вид; разработване на проекти за трети лица, както и финансиране на проекти за трети лица.Освен това дружеството може да извършва сделки от всякакъв вид, които директно или индиректно служат на целите на дружеството. То може да учредява филиали и клонове в страната и чужбина и да участва в други фирми.
+ Предмет на дейност на дружеството е отдаване под наем на търговски превозни средства и сменяеми каросерии в страната и в чужбина, както и дейности по маневриране и ремонти на превозни средства и контейнери. Освен това, консултиране на предприятия и консултантски услуги, наименоване и откриване на предприятия. Консултиране в областта на търговията и услугите, както и поемане на управленски задания за предприятия от всякакъв отрасъл. Проектиране, разработване, както и консултиране и посредничество за задания от собствената бизнес дейност за други предприятия и потребители в страната и в чужбина.Дружеството може да създава несамостоятелни и самостоятелни филиали / обекти на стопанска дейност в страната и в чужбина и да участва в предприятия със същия или сходен предмет на дейност в страната и в чужбина. Освен това дружеството може да извършва всякакви сделки, които пряко или непряко служат на неговия предмет на дейност, също и придобиване и управление на недвижими имоти.

2023-06-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бл. 47 Б, вх. 1, ет. 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. "Андрей Ляпчев“, 7, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-10-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. "Андрей Ляпчев“, 7, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. "21-ви век", 9, вх. Б, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма