Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕХНОНИКОЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203013332
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 8, 2014 13:35
Наименование
ТЕХНОНИКОЛ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
TECHNONIKOL BULGARIA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, УЛ. ВЕРИЛА, 1 Виж на картата
Има 38 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, ... Строителство, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОМАН АРКАДИЕВИЧ БУЕВИЧ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РОМАН АРКАДИЕВИЧ БУЕВИЧ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕХНОНИКОЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "TECHNONIKOL BULGARIA" с ЕИК/ПИК 203013332 е основана на 8 Април 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТН БЪЛГАРИЯ", но на 30 Април 2014 година то бива сменено на сегашното "ТЕХНОНИКОЛ БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2014-04-08
Регистрация на фирмата

2014-04-30
Промяна наименование
Името се сменя от ТН БЪЛГАРИЯ на ТЕХНОНИКОЛ БЪЛГАРИЯ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Строителство, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма